Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η κόρη μου δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα» λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η μητέρα της 33χρονης λύνει τη σιωπή της και τάσσεται στο πλευρό της, υποστηρίζοντας ότι δεν το πιστεύει ότι η κόρη της σκότωσε την εγγονή της.

«Με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου ότι θα την πάνε στη ΓΑΔΑ και ότι το βράδυ θα είναι σπίτι της. Σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε χθες ο κόσμος και αντηχούν στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ επειδή είναι το παιδί μου, αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα και πατέρας μαζί», είπε αρχικά η μητέρα της 33χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για ψυχρές αντιδράσεις της κόρης της, απάντησε ότι: «η κόρη μου έκλαιγε πονούσε, δεν είναι ο άνθρωπος που θα ουρλιάξει κι όμως το έκανε στη Τζωρτζίνα γιατί ζούσε μόνο μέσα από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας. Είχα χάσει ήδη δύο παιδιά. Την κοιτούσε και της γελούσε. Τη μητέρα της την έψαχνε. Χωρίς τη μητέρα τους κανένα παιδί δεν ζούσε» είπε.

«Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της μέσω της Τζωρτζίνας δεν θα τη σκότωνε, θα την κράταγε περισσότερο στη ζωή»

Όσο για όσους υποστηρίζουν ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά της τον Μάνο Δασκαλάκη, η μητέρα της 33χρονης είπε: «Η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία στον πατέρα της και εκείνος σε εκείνη. Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της μέσω της Τζωρτζίνας δεν θα τη σκότωνε, θα την κράταγε περισσότερο στη ζωή, οπότε αυτό που λένε είναι ανυπόστατο». «Δεν το πιστεύω ότι η κόρη μου σκότωσε το παιδί. Και είμαι κάθετη σε αυτό» τόνισε η γυναίκα.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ακόμα ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια.

«Έχει την απόλυτη στήριξή μου. Θα είμαι δίπλα της μέχρι την τελευταία μου στιγμή, θα είμαι δίπλα στο παιδί μου», είπε.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 2 =