ΝΕΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜ!

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα μείνει σήμερα η Αθήνα από τις 12:00 έως τις 17:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ήταν η κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί για αύριο και τελικά θα γίνει σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΣΕ, οι εργαζόμενοι, που αντιδρούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, αλλά και στην ένταξη του ΟΣΕ στο υπερΤαμείο Αποκρατικοποιήσεων, συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίας  5:00 – 08:00, 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00. Το ίδιο πρόγραμμα κινητοποιήσεων θα επαναληφθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου ενώ την Τετάρτη 22 προγραμματίζεται 24ωρη απεργία.

Λόγω των στάσεων εργασίας και της 24ωρης απεργίας, σημειώνονται ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × = 4