ΝΕΕΣ ΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΧΟΥΛΙΑ”:«Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ» ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Απίστευτα προκλητικές δηλώσεις έκανε Τούρκος βουλευτής, ο οποίος απείλησε ανοιχτά τον Πάνο Καμμένο ότι… κινδυνεύει να «φάει» βαριοπούλα στο κεφάλι!

Ο Οζτούρκ Γιλμάζ, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Anadolu, κατηγόρησε τη χώρα μας ότι κατέχει τουρκικά εδάφη- αναφερόμενος σε νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου, ενώ προειδοποίησε την Ελλάδα να μην δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας και τον κ. Καμμένο να προσέχει τι λέει.

«Οταν το CHP έρθει στην εξουσία, θα αποκαλύψουμε ένα- ένα τα τουρκικά ονόματα 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, που ανήκουν στην Τουρκία και θα το διακηρύξουμε σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Γιλμάζ, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Η Ελλάδα ας μην δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας με το να κατέχει τα δικά μας εδάφη εκεί. Ο Ελληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει», συμπλήρωσε, σχολιάζοντας δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τη στάση της Τουρκίας.

«Δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν στα δικά μας νησιά μπάρμπεκιου και να κουνάνε το δάχτυλο στην Τουρκία», συμπλήρωσε, και κάλεσε τον κ. Καμμένο «να προσέχει τα λόγια του

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 15