ΝΔ: Οδεύει στις εθνικές κάλπες με εκπρόσωπο τον Χαρδαλιά – Τα άλλα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και το σενάριο για Ευρωβουλή

Οι σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών του συνεργατών

Με δεδοµένο ότι έχουµε εισέλθει στην τελική ευθεία για τις κάλπες, είναι λογικό ο πρόεδρος Μητσοτάκης

να αναζητά (εκτός των άλλων) και το πρόσωπο που θα βγαίνει κάθε µέρα στις τηλεοράσεις ως εκπρόσωπος της Ν.∆.

Ιδανικός θα ήταν ο Οικονόµου, ο οποίος όµως θέλει να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό του, µε σταυρό προτίµησης, απέναντι στον Σταϊκούρα, που δείχνει να ζορίζεται να διατηρήσει την πρωτιά, αν κρίνω από το γεγονός ότι δεν έχει αφήσει γιοφύρι για γιοφύρι και λιοτρίβι για λιοτρίβι που να µην επισκεφθεί.

Για τη θέση του εκπροσώπου της καµπάνιας είχε ακουστεί (παλιότερα) το όνοµα του Πιερρακάκη, όταν έπαιζε το σενάριο να συµπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πλέον αυτό δεν υπάρχει και έτσι αναζητείται το πρόσωπο που θα ηγηθεί της καµπάνιας (µε την ιδιότητα του εκπροσώπου) για λογαριασµό της Ν.∆. Επ’ αυτού έγιναν και δύο-τρία focus.

Δύσκολο φορτίο

Στο… µίξερ έπεσαν διάφορα ονόµατα. Από την όλη διαδικασία προέκυψε το ονοµατεπώνυµο του συναγωνιστή Νίκου Χαρδαλιά, που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κληθεί να σηκώσει το οµολογουµένως δύσκολο φορτίο. Και αφού τελειώσουν οι εκλογές και πάνε όλα κατ’ ευχήν, ο Μητσοτάκης, που δεν ξεχνά (ούτε το καλό ούτε το άσχηµο που του κάνεις), θα χρίσει τον Χαρδαλιά υποψήφιο ευρωβουλευτή.

*Δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά στις 3 Δεκεμβρίου 2022.

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = οκτώ