ΝΑ ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ – ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Αγρίεψε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά και το χθεσινό ηχηρό χαστούκι από την τρόικα στο Παρίσι και θέτει εμμέσως ζήτημα ηγεσίας στην ψοφοδεξιά ώστε να διασώσει ό,τι σώζεται.

Σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε αρχικά ότι η κρίση δεν είναι οικονομική, αλλά βαθιά πολιτική, στηλιτεύοντας την στρατηγική και τις πολιτικούς τακτικισμούς του καταρρέοντος πρωθυπουργού.

Με δραματικό τόνο επισήμανε πως: “Δεν είμαστε στο “πάρα πέντε”, είμαστε στο “και πέντε”. Οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας”, ασκώντας έτσι έντονη κριτική στις γελοιότητες και τα ψέμματα του Σαμαρά περί “ανάπτυξης” και “τέλους των Μνημονίων”.

Για το τέλος κράτησε την βόμβα – τελεσίγραφο στον Σαμαρά να προχωρήσει σε εκλογές και να παραδώσει άμεσα την εξουσία. Η Ντόρα είπε χαρακτηριστικά: “Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας”.

Με δεδομένο ότι ο Σύριζα και συλλήβδην η αντιπολίτευση ζητά άμεσα εκλογές και οι 180 παραμένουν όνειρο θερινής νυκτός για τον Σαμαρά και την κλίκα του, στην ουσία η Μπακογιάννη προτείνει το ταχύτερο την διεξαγωγή των εκλογών, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ΝΔ μετά την πανωλεθρία.

Αν σε αυτό το εκρηκτικό πολιτικό μείγμα προσθέσουμε την ευθεία αμφισβήτηση του Βενιζέλου από τον Τζέφρυ και τις σοβαρότατες καταγγελίες για τον “κουμπαρά” που συνεχίζουν να σέρνονται, συμπεραίνουμε πως η Χούντα Σαμαρά μετρά τις τελευταίες τις εβδομάδες, ίσως και μέρες…

xryshaygh.com

αφήστε ένα σχόλιο


− 5 = τέσσερα