ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ “ΤΥΠΟΥΣ” ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗ!!

Για ποιον Κουρουζίδη μιλάμε???

Ασυγκράτητος και λάβρος ο Κόκκορης, απεφάνθη με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς κατά του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΚΑ κ. Κουρουζίδη και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι με την τεράστια ανοχή της πολιτείας που δεν λέει να εφαρμόσει τον νόμο, συντονισμένα σκόπιμα και μεθοδικά επιμένει να σφυρίζει επιδεικτικά και αδιάφορα συντηρώντας ένα θέμα καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους. Η αλαζονεία και ο παρορμητικός του χαρακτήρας τον έκαναν να ξεφύγει και να καταφύγει σε ένα παραλήρημα χαρακτηρισμών που δεν αρμόζουν για δήμαρχο, αλλά θυμίζουν περισσότερο  τον “τύπο” που ψήνει σουβλάκια στην Ομόνοια.

Ο Κόκκορης θέλοντας να επαναφέρει στην μνήμη μας την ντροπιαστική εποχή των Σταμουλο – κωλάδων με εκείνα τα ανεπανάληπτα ξεβρακώματα είπε ότι ο Μέγας Κουρουζίδης απογυμνώθηκε και χαρακτήρισε πολιτικό ολίσθημα το πρόστιμο που επέβαλλε στον δήμο, διαβεβαιώνοντας με τον πιο κατηγορηματικά ότι ο δήμος δεν θα πληρώσει το πρόστιμο.

Στον παροξυσμό του επάνω δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΚΑ “τύπο” που δεν θέλει να γίνεται τίποτα παρά μόνο να έχει ρόλο και λόγο στον Εθνικό κορμπανά με ότι αυτό συνεπάγεται, μάλιστα θέλοντας να τον μειώσει ακόμα περισσότερο προχώρησε λέγοντας ότι πρέπει να τελειώνουμε με κάτι τέτοιους τυπίσκους σαν αυτόν.

Μετά από την χθεσινή πολιτικά θεατρική παράσταση του δημάρχου δικαιωνόμαστε πλήρως για τις ευθύνες της αντιπολίτευσης που παρακολουθεί χαλαρά λες και δεν βλέπει την σωρεία παραβάσεων και παρανομιών του δημάρχου αλλά και την τεράστια ως και ύποπτη ανοχή της πολιτείας να εφαρμόσει τον νόμο.

Δικαιωνόμαστε πλήρως όταν μήνες τώρα μάλλιασε η γλώσσα μας να ζητάμε να μάθουμε για τον ύποπτο ρόλο της Επιτροπής (τάχα μου) Νέου Κοιμητηρίου και ποιοι την απαρτίζουν, για τους φύλακες στο βουνό και τον ρόλο συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου.

Η αντιπολίτευση έχει χρέος να αφυπνιστεί και να προστατέψει τους πολίτες από τα πολιτικά τερτίπια του Κόκκορη και να πει την αλήθεια.

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = δεκαοκτώ