ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ!!

Αντί να τον έχουν προ πολλού διαγράψει για το αντάρτικο στις αποφάσεις του κόμματος, τον αγκαλιάζουν με στοργή και προδέρμ. Ποιος δεν θυμάται τον μικρό πολιτικά Γιαννάκη Τζούβελη να καταφέρετε με ύβρεις και συκοφαντίες κατά της μεγάλης παράταξης της ΝΔ όταν έχασε την καρέκλα του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ?

Κύριοι της κυβέρνησης πιθανόν αγνοείται ότι, κατά την επίσκεψη του προέδρου και σημερινού Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Γλυφάδα όταν ο μικρός πολιτικά Γιαννάκης  Τζούβελης επιχείρησε να τον πλησιάσει τον πρόεδρο μας εισέπραξε το γιουχάισμα του αιώνα από τους φίλους ΝΔημοκράτες εκφράζοντας την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση τους όταν εν μια νυκτί κατέβασε τη φωτο του προέδρου του κόμματος, πασάλειψε την πινακίδα με χρώματα και εξαφάνισε τον εξοπλισμό που είχαν προσφέρει φίλοι του κόμματος λες και ήταν μαγαζάκι του αφήνοντας κυριολεκτικά άστεγη την ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας?

Γι αυτό τον επιβραβεύετε σήμερα με το αξίωμα του αντιπροέδρου στην κεντρική λαχαναγορά?

Κύριοι, αφουγκραστείτε την δυσαρέσκεια των φίλων της Ν.Δημοκρατίας και μην ανοίγετε τους Ασκούς του Αιόλου!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = δεκατρία