Νίκος Παπάζογλου ο γυρολόγος ερωτύλος της πολιτικής. Ενότητα 3η (Βιντεο)

Ο φανφαρονισμός και η αλαζονική περιαυτολογία του χρήματος

Ποιος είναι ο ανόητος φίλε Νίκο που αν ήταν να πάρεις κάποια ψηφαλάκια από την Γλυφάδα τώρα με τη στάση σου υπέγραψες την καταδίκη σου και θα πάρεις τα… δεν περνάς κυρά Μαρία.

Ποιος είναι ο ανόητος Νίκο μου όταν από μεγαλομανία εμφανίζεσαι σαν τρελοφουρκέτα και παριστάνεις το τζόβενο?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και αυτούς που ταΐζεις και τους πετάς κάποιο φιλοδώρημα στην ουσία μόλις γυρίσεις την πλάτη σου γελούν μαζί σου. Μάθε και το άλλο. Το χρήμα φίλε Νίκο μπορεί να έχει μεγάλη δύναμη αλλά δεν έχει ούτε αυτιά ούτε και καρδιά και προπαντός δεν είναι αρκετό για την φτιάξει την υπόληψη του ανθρώπου. Το χρήμα δεν χτίζει χαρακτήρες και η υπόληψη του ανθρώπου δεν αγοράζεται με τα χρήματα.

“Το να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο νεκροταφείο δεν έχει καμία σημασία.” Συμπά θα με, αλλά πρέπει να λέμε αλήθειες.

Η δημοσιογραφία δεν έχει φίλους

Που πας φίλε Νίκο και δεν αφουγκράζεσαι ότι μέχρι και πλανητάρχη θα σε κάνουν για να κονομήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πλανητάρχης

Αυτός ο δήθεν πονεμένος στεναγμός που βγάζεις για τον συνάνθρωπο φίλε, δεν είναι τίποτα άλλο από μια κοροϊδία μόνο και μόνο γιατί στην πραγματικότητα θέλεις να μεταχειριστείς την αφέλεια ορισμένων ανθρώπων για να αρπάξεις την ψήφο τους αφού τις περισσότερες φορές αν ψάξει κανείς στην σελίδα σου στο fb θα σε δει να φουσκώνεις σαν το παγώνι..  

Φίλε Νίκο ποια η σοβαρότητα σου όταν εσύ ένας φαρμακοβιομήχανος διαφημίζεις σερβιέτες στο διαδίκτυο?  Ποια η σοβαρότητα με τα χαϊμαλιά στα χέρια? Ποια η σοβαρότητα όταν αυτοαποκαλείσαι  άρχοντας. Ποια η σοβαρότητα σου όταν υποδύεσαι τον ιππότη των φτωχών και των  αδύναμων και από την άλλη βάζεις στη μόστρα τα πλούσια πιάτα σου με τους αστακούς και τις καραβίδες όταν πραγματικά ο κόσμος πεινάει?

Ένας που θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική πρέπει να είναι ιδιαίτερα εγκρατής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελικά το ποιος είναι ανόητος φίλε ας το κρίνουν οι πολίτες. Ας κρίνουν οι πολίτες την εικόνα σου και την συμπεριφορά σου για να δουν αν δικαιούσαι εσύ να μιλάς για ανοησία. Να σου θυμίσω ότι κάναμε τα πάντα για να εκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ Γλυφάδας. Να θυμίσω ότι οι τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας βοήθησαν τα μάλα για να γίνεις γνωστός, η μήπως όχι?  Και τώρα εσύ τι?

Φίλε Νίκο οφείλω να παραδεχτώ ότι έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά. Το εμετικό σου παραλήρημα στα δυο βίντεο που ανέβασες έδειξε τον πραγματικό σου εαυτό και σε τι ακριβώς πρεσβεύεις. Δυστυχώς για εσένα ευρέθης κατώτερος των περιστάσεων.

Όσο αφελείς και να είναι κάποιοι, όσο κι αν δείχνουν ότι μασάνε στο παραμύθι της φιλανθρωπίας  θα καταλάβουν ότι ο ναρκισσισμός και  η εξουσιομανία σου και θα σε οδηγήσει γρήγορα – γρήγορα  στην πολιτική απομόνωση. 

Η Νέμεση του Γλυφαδιώτη δεν θα αργήσει να πέσει στο κεφάλι σου . Κι ακόμη αν έτυχε η στραβή οι Γλυφαδιώτες δεν ξεχνούν τον άνθρωπο που πραγματικά έκανε μια πόλη πρότυπο, όπως δεν ξεχνούν και την αχαριστία. Και μη ξεχάσεις ποτέ αυτό που σου είπα δεν χαίρεις εκτίμησης γιατί ο ίδιος βλάπτεις και διακωμωδείς την εικόνα σου.

Κρίμα για εσένα Νίκο. Ο λώρος που σε συνέδεε με τους Γλυφαδιώτες έχει πλέον κοπεί. Το επικοινωνιακό σου καύσιμο του δήθεν φιλάνθρωπου έχει καεί, κι αυτό θα το εξακριβώσεις όταν πάρεις την απάντηση απ’ αυτούς που θεωρείς κουτορνίθια.

Ωστόσο οι κωμωδίες πάντα ενδιαφέρουν και διασκεδάζουν το κοινό. Γι’ αυτό και δεν ξεμένουν από πρόθυμους να τους υποδυθούν.

Για τα τσιφτετέλια φίλε μου

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκατρία