ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ; ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΒΙΑΣΤΕΣ; [ΒΙΝΤΕΟ]

Η επεισοδιακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Σία Κοσιώνη πριν από δύο μέρες στον ΣΚΑΪ, άφησε το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοιχτό.
Για τις αιχμές που άφησε η Πρόεδρος της Βουλής σχετικά με της πηγές της Σίας Κοσιώνη, βάζοντας σε αυτές και τον Κώστα Μπακογιάννη μίλησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στον Alpha 98,9 και τον Σπύρο Χαριτάτο.Ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε τα εξής:

 

«Νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έβγαλε τα συμπεράσματά του, διότι είχαμε πραγματικά μια χυδαία, μια αήθη επίθεση από γυναίκα σε γυναίκα. Εμένα θα μου επιτρέψετε να μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο. Η γιαγιά μου η μακαρίτισσα έλεγε ότι ο Θεός καταράστηκε το μυρμήγκι και του έδωσε φτερά να πετάξει. Η κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θεωρεί προφανώς και εμφανίζεται λες και κουβαλάει στους ώμους της γενεές και γενεές θυσιών και αγώνων της Αριστεράς. Επειδή στην Ελλάδα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ξέρουμε ότι αυτά δεν τα αντέχουμε στην κριτική γιατί πώς θα μπορούσε να κουβαλήσει όλους αυτούς τους αγώνες; Στο Παρίσι όπου σπούδαζε όταν εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη ή όταν υπερασπιζόταν τους βιαστές; Αλλά τέλοσπάντων, δεν πρέπει να ρίξουμε το δημόσιο διάλογο σε αυτό το επίπεδο. Είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, οφείλουμε όλοι θεσμικά να την σεβαστούμε και να την τιμήσουμε ακόμα και αν εκείνη δεν τιμά και δεν σέβεται κανέναν από μας. Είναι ένα τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι πολιτικοί όταν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μία ερώτηση, όταν θέλουν να υπεκφύγουν».

 

dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 1 =