ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Με νέο προπονητή, με ελάχιστες προπονήσεις για να διαφοροποιήσει τα πράγματα, αλλά με επίγνωση όσων περιμένει από την Έστερσουντ, ο ΠΑΟΚ οφείλει να εμφανιστεί όσο ώριμος πρέπει για να αποφύγει το πάθημα της Γαλατασαράι και να δείξει ανωτερότητα στην Τούμπα κόντρα στους Σουηδούς.

Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται (21:00, Cosmotesport 1) την ομάδα που έκανε την τεράστια έκπληξη στα προκριματικά του Europa League, πετώντας εκτός διοργάνωσης την τουρκική ομάδα των εκατομμυρίων και των σπουδαίων μεταγραφών.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έφτασε να διεκδικεί πλέον την είσοδό της στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει χώρος για λάθη και… εκπλήξεις.

Με μόλις έξι προπονήσεις στο νέο του πόστο, ο ρουμάνος τεχνικός θέλει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που έβλεπαν μέχρι πρότινος οι φίλοι του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος δεν πρόλαβε καν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πάγια τακτική του νέου κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να μην ανοίγει τα χαρτιά του και να μην γνωστοποιεί πρόσωπα και συστήματα για την 11άδα, κάτι που κάνει ακόμα και τη χρησιμοποίηση του Ενρίκε αντί του Μακ στην τελευταία προπόνηση, να συγκεντρώνει πιθανότητες… μπλόφας.

Πηγή: gazzetta.gr

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 4