ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ

Στις 25 Ιανουαρίου καλούμαστε να πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση. Η πατρίδα μας, χάρη στις θυσίες όλων των Ελλήνων, αρχίζει να ξεπερνά τον κίνδυνο.

Αυτή την ώρα έχουμε δύο δρόμους: Ή θα συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία προς τα εμπρός για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους που δεν παράγει ελλείμματα και νέους φόρους, αλλά σέβεται τον πολίτη και τους κόπους του
ή θα επιστρέψουμε πίσω στις περιπέτειες και σε μια χειρότερη κρίση. 
Τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Είναι η ώρα της αλήθειας.

Μαζί δημιουργήσαμε μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης. Από μικρό παιδί αγωνίζομαι για τις ιδέες της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της παράταξης των μεγάλων και δικαιωμένων ιστορικών επιλογών. Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μας.

Με στηρίξατε για να υπηρετήσω το εθνικό συμφέρον. Αυτό έπραξα. Τόσο ως Βουλευτής όσο και ως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Πολιτεύομαι με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και τις θυσίες των πολιτών. Με τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Με τη θέληση να αλλάξω όσα μπορώ. Με ειλικρίνεια απέναντί σας. Δεν κρύφτηκα στα δύσκολα, δεν υπέκυψα στον λαϊκισμό, δεν ωραιοποίησα καταστάσεις.

Για μένα ο μόνος δρόμος είναι η Ελλάδα της Ευρώπης, της δημιουργίας, της παραγωγής, της καινοτομίας. 
Η Ελλάδα της Ελπίδας και της Εθνικής Υπερηφάνειας.

Τώρα, είναι η στιγμή της ευθύνης, είναι η ώρα της κάλπης. Είναι η ώρα που με Δύναμη και Ελπίδα συνεχίζουμε να οικοδομούμε την Ελλάδα που αναπτύσσεται, υπηρετώντας τα οράματα της νέας γενιάς.

Είναι η ώρα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

Ζητώ τη στήριξή σας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου για να πετύχουμε αυτό που η πατρίδα μας αξίζει.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 6 =