ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και εκεί που τον είχαμε ξεχάσει νάσου και πάλι ο Βαρβιτσιώτης να κόπτεται για την Γλυφάδα και να κάνει ερωτήσεις στην Βουλή για την έλλειψη προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και με ένα δεύτερο Δελτίο τύπου να καταδικάζει λέει τάχα μου τα προχθεσινά έκτροπα κατά των δημοσιογράφων. Αυτός ο κύριος δεν έχει τον Θεό του. Αυτός έχει να εμφανιστεί 4-5 μήνες στα Δημοτικά Συμβούλια και ενημερώνεται μέσω του σπασμένου τηλεφώνου και έχει το θράσος με δυο Δελτία Τύπου να μας δηλώνει τώρα το ενδιαφέρον του για την Γλυφάδα?

Για ποια παράταξη μιλάει? Για αυτήν που την ξεφτίλισε? Μας δουλεύει ή μήπως ήρθε ο καιρός που ψάχνει για πελάτες και πλάκωσε τα δελτία? Αν έχει τα κότσια ο κ. Βαρβιτσιώτης ας κατέβει για Δήμαρχος στην Γλυφάδα και τα λέμε. Εμείς που τον στηρίξαμε εμείς οι ίδιοι από αντίδραση θα στηρίξουμε τον Κόκκορη. Αφήστε δε την μεγάλη νίλα που τον περιμένει στις βουλευτικές. Θυμηθείτε το, εκεί είναι που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Ο εκπρόσωπος του λαού με τα 68 ακίνητα, τρίμισθος σήμερα, τσακώνει ίσαμε τα 13.000€ τον μήνα και έχει το θράσος να μου λέει εμένα που ξενύχταγα πάνω στο τιμόνι, αν δεν έχω να πληρώσω τον φόρο, να πουλήσω το σπίτι μου. Το θράσος του ξεπερνάει τα όρια. Προσοχή ποιους ψηφίζουμε

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × = 63