ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ – Ο ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.

Θεματική είναι η κίνηση του γλυφαδοσωτηρα και παντελώς αγνώστου στην κοινωνία της Γλυφάδας Γιωργάκη Παπανικολάου . Αφού κατέστρεψε την ΟΝΝΕΔ και βολεύτηκε με 1000000 ευρώ στην ευρωβουλή , τώρα έρχεστε με ευρωπαϊκό αέρα να μοιράσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς τους  Γλυφαδιωτες. Με τις πλάτες των Θεο………,  Παπά….. ,  Αργυρ……. και Βουγιου…… να τριγυρνάνε δεξιά και αριστερά και να καμαρώνουν για τα σαλόνια στα οποία έχουν μπει τα γλυφαδιωτάκια μας . Άντε ρε από δω χαμό λαμόγια.

Αντί να να νοικιαστείτε για την Γλυφάδα αναδημοσιεύετε στο Facebook και στα πηγαδάκια τα καραγκιοζιλίκια των υποταγμένων βουλευτών σας. Τι θα μας πει το γαλάζιο παιδί του ενός εκατομμυρίου ευρώ . Έχει λέει η Γλυφάδα δυνατότητες , να ναι καλά το κόμμα σας που μας έχει αφήσει όλους στον Άσσο .

Ας έρθει το καλόπαιδο σας στην Γλυφάδα και θα δει πόσα απίδια βάζει ο σάκος . Είδατε τι έπαθε το άλλο γκόλντεν μπου σας , ο υπουργός .ήθελε να το αφήσουμε να διοικήσει κι άλας εδώ.  Πλακάκια τα έκανε με τον δήμαρχο και τινάξανε την μπάγκα στον αέρα για να βγάλει τα σπασμένα της προεκλογικής εκστρατείας . Ας τα βρούνε τώρα με τους δικαστές .

Ρε μαύρο στον Μαυρογιαλούρο , α ρε Γλυφαδιοσωτηρα Στ…. Θ…………. στην κουτάλα με το μέλι βούρ. Κάποιοι σε είχαμε για σωστό. Όταν σε πετάξουμε και από την πυροπροστασία να δω που θα τρέξεις να κρυφτείς .

Θα πάθετε της αλεπούς τον θάνατο έρχεται η ώρα του λαού , ούτε την ψήφο σας δεν θα βρίσκετε .

Υπογραφή

Εθελοντής (πραγματικός ) Δασοπυροσβέστης . Και όχι για να χαριεντίζομαι με βουλευτάδες πουλημένους.

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 × = δεκαοκτώ