ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ….. ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΛΩΝΙΑ (ΣΑΛΟΝΙΑ).

Αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του στο δήμο Γλυφαδας ο Ευρωβουλευτής Γ. Παπανικολάου με τοπικά κομματικά & αυτοδιοικητικά στελέχη επέτρεψε στις Βρυξέλλες απογοητευμένος ! Δεν τον στηρίζει κανείς άλλος εκτός από την “κολλητή” του Πρόεδρο !

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Βαρβιτσιώτη τον αντιμετώπισαν σαν “ξένο σώμα” και οι εκπρόσωποι των τοπικών ως Ευρωβολεμένο.

Το “θάψιμο” πήγε σύννεφο ! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά η δημαρχία Γλυφαδας . Η Β´ Αθηνας τον ενδιαφέρει και πως θα κάνει γνωστό το ονοματάκι του .

Γνωρίζει άλλωστε οτι για το χρίσμα της Γλυφαδας είναι “κομμένος” από την Συγγρου . Οι παλιές “κόντρες” δε ξεχνιούνται ! Είχε “πλακωθεί” με όλους στην ΟΝΝΕΔ όταν προήδρευε . Και από διαδικασίες …..

Αυτό όμως που τον έχει πειράξει περισσότερο είναι η εγκατάλειψη που ένιωσε ακόμα και από τους παλιούς Οννεδίτες φίλους του που τον απέτρεψαν με κάθε τροπο από την ανάμειξη του με τα κοινά του δήμου Γλυφαδας ! Ανησυχεί μήπως του γυρίσουν την πλάτη στη μάχη της Β´ Αθηνας.

Όμως κι αυτός δεν τους γύρισε την πλάτη τόσα χρόνια βολεμένος στις Βρυξέλλες στην ευρωβουλή ;;

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = τέσσερα