ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ: Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ…

– Τα όσα έγιναν χθες αργά τη νύχτα στη, Βουλή στα γραφεία της Κ.Ο της ΝΔ δύσκολα περιγράφονται 
– Χρειάζεται λογοκρισία στα όσα είπε εναντίον του Γκ. Χα ρδούβελη και του συμβούλου του Γ. Θεοδωρακόπουλου η βουλευτής του κόμματος Άννα Καραμανλή 
– Αφορμή ο ΕΝΦΙΑ

Η βουλευτής της ΝΔ ήταν εκτός εαυτού με τα όσα άκουγε σε ότι αφορά στον ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα όλοι οι παρόντες στο επεισόδιο, γιατί υπήρξε επεισόδιο και μάλιστα θερμότατο, περιγράφουν ότι η βουλευτής ήταν εκτός εαυτού και μάλιστα σε σημείο που να κυλούν δάκρυα από τα μάτια της λόγω του εκνευρισμού.

Όλα έγιναν όταν ο σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών πήγε στα γραφεία της Κ.Ο. Του κόμματος να ενημερώσεις τους βουλευτές για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ που αποδείχθηκαν … ψαλιδισμένες.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως πολλοί βουλευτές τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις.
Κανείς δεν γνωρίζει εάν ήταν κάποια απάντηση του συμβούλου που έβγαλε εκτός εαυτού τη βουλευτή, όμως όπως σημειώνει η εφημερίδα το Έθνος … ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν τη φοβήθηκε.

Δεν ήταν μόνο η ένταση της φωνής της αλλά η έντασή της γενικότερα.

Ωρυόμενη απευθύνθηκε προς τον σύμβουλο του υπουργείου και του είπε χαρακτηριστικά:
Μας έχετε καταστρέψει, δεν μπορούμε να βγούμε στον κόσμο, το μόνο που μας εχει μείνει ειναι η αξιοπρέπεια μας.  
Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος ήταν:
Γιατί φωνάζετε;
Τότε ήρθε η έκρηξη. Η κ. Καραμανλή με δάκρυα στα μάτια φώναξε
Ειναι ντροπή ολα αυτά που έχετε κάνει και να πάτε να τα πείτε στον Χαρδούβελη. Έλεος πια, να πείτε στον Χαρδούβελη να παει να γ@@@
… και άλλα πολλά, όπως λένε “γαλλικά” τα οποία οι υπόλοιποι βουλευτές δεν τόλμησαν να εκστομίσουν.

Όλα αυτά μερικά μόλις 24ωρα μετά την άλλη επίθεση που είχε δεχθεί, καταπρόσωπο μάλιστα, ο κ. Χαρδούβελης στη από τους εμπόρους για τον ΕΝΦΙΑ όπου το μόνο που είχε να πει χαμογελώντας με αμηχανία ήταν πως δεν ήταν δικής του έμπνευσης ο ΕΝΦΙΑ… Βέβαια το γεγονός ότι κλείνει 3 μήνες στο υπουργείο μάλλον το ξεχνάει όπως και το γεγονός ότι ανέλαβε μια καρέκλα χωρίς περίοδο χάριτος.

newsit

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 9