ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Και μην πει κανείς τι δουλειά έχει η κυβέρνηση… γιατί το πρωί η Βούλτεψη πουλούσε και τσαμπουκά… ενώ πριν λίγο ο εκπροσωπός της ο Αγγέλακας βάραγε προσοχήμπροστά στον στόκο τον Καραμέρο και τον ΣΥΡΙΖΑίο δήμαρχο. Ρε μαλάκες άμα δεν μπορέσετε να τελειώσετε μια δουλειά, μην την αρχίζετε τη γαμ@μένη!

Προς αναστολή οδεύει η μετεγκατάσταση των Ρομά που βρίσκονται στην περιοχή του Χαλανδρίου στα Μέγαρα, ύστερα και από την ένταση που δημιουργήθηκε στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο ΑΤ Χαλανδρίου, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο πρόεδρος του καταυλισμού των Ρομά Στέλιος Καλαμιώτης και εισαγγελέας, ο κ. Ρούσσος φέρεται ότι εξέφρασε αίτημα με το οποίο ζητούσε να μην επέμβουν σήμερα και μέχρι να βρεθεί λύση οι αστυνομικές δυνάμεις στον καταυλισμό. Αίτημα το οποίο, συμμερίζεται και ο κ. Αγγελάκας.

Σε κάθε περίπτωση, από τη σύσκεψη προέκυψε ότι δεν υπάρχει λύση για τα 12 κτίσματα που ήταν προς κατεδάφιση, με τους μεν αθιγγάνους και το Πανεπιστήμιο Αθηνών να υποστηρίζουν ότι αυτά κατοικούνται κανονικά και τις εκθέσεις της πολεοδομίας να καθιστούν σαφές ότι τα κτίσματα είναι ακατοίκητα.
Έπειτα και από τη σημερινή σύσκεψη των αρμοδίων φαίνεται ότι όλα είναι ανοιχτά και θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση οι συζητήσεις για τον καταυλισμό.

dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 13