ΜΕ ΟΥΖΟ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ SELFIES Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Με άρωμα Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσαν προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς και ο ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο στην Ουάσιγκτον.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν χαλαρός και ευδιάθετος σε όλη την διάρκεια της δεξίωσης και με ένα ποτήρι ούζο στο χέρι τσούγκρισε με τους οικοδεσπότες και ευχήθηκε στα ελληνικά καλή χρονιά στους καλεσμένους που του φώναζαν «άξιος». Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και σύζυγός του Μαρέβα η οποία χαμογελαστή έβγαλε φωτογραφίες με τους καλεσμένους. Την τιμητική τους βέβαια στις selfies είχαν οι οικοδεσπότες Πενς και Πομπέο, αλλά και οι υπουργοί που συνόδευαν τον πρωθυπουργό.

Η ορχήστρα υποδέχθηκε τους καλεσμένους με ελληνική μουσική όπως «Τα παιδιά του Πειραιά», ενώ από τον μπουφέ την παράσταση έκλεψαν οι ελληνικές γεύσεις, με το εκλεκτό κρασί αλλά και το ούζο.

Περισσότεροι από 200 επιφανείς ομογενείς, από τον επιχειρηματικό και τον επιστημονικό χώρο, έδωσαν το «παρών» στο δείπνο, ταξιδεύοντας κάποιοι από αυτούς από τη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, το Σικάγο και το Μεξικό, ενώ ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι από την Ελλάδα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, καθώς το πρωθυπουργικό ζεύγος έπρεπε να αναχωρήσει λίγο αργότερα για την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

αφήστε ένα σχόλιο


− δυο = 5