ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Την ομάδα που θα βρει απέναντί του στους «32» του Europa League έμαθε ο Ολυμπιακός, από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο ελληνικός σύλλογος είχε τοποθετηθεί στο γκρουπ των «ανίσχυρων», κάτι που σημαίνει ότι μέσα στους πιθανούς αντιπάλους βρίσκονταν ομάδες με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις όπως ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπενφίκα, η Ίντερ, η Σέλτικ, η Πόρτο, αλλά και η… μόνιμη κάτοχος του θεσμού Σεβίλλη. Ωστόσο, υπήρχαν και πιο βατοί αντίπαλοι, όπως η Λίντσερ, η Μάλμε, η Μπράγκα και η Μπασακσεχίρ, την οποία έχει ήδη αποκλείσει στα προκριματικά του Champions League.

Τελικά, η ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είναι η Άρσεναλ.

Το καθήκον των «ερυθρόλευκων» είναι… διπλό, καθώς εκτός της δική τους πρόκριση, θέλουν και τη συλλογή βαθμών για την κατάταξη της Ελλάδας στην UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι, δεν μπορούσε να υπάρξει ζευγάρι με συλλόγους που βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο ή που προέρχονται από την ίδια χώρα.

Οι ομάδες που μπήκαν στην κλήρωση στο γκρουπ των ισχυρών, θα δώσουν το πρώτο ματς εκτός έδρας και τον επαναληπτικό αγώνα σπίτι τους.

Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 20 Φεβρουαρίου, με τις ρεβάνς στις 27 ου ίδιου μήνα. Οι αγώνες ξεκινούν στις 19:55 και 22:00 ώρα Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι, η κλήρωση για τους «16» του Europa League θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

αφήστε ένα σχόλιο


− 7 = ένα