ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ???

Ο κ. Κόκκορης καταφεύγει για μια ακόμη φορά σε λύσεις πανικού και εκτός από δήμαρχος (επιδιώκοντας την αυτοπροβολή και την δημοσιότητα) επιχειρεί διείσδυση και στον κόσμο των μίντια

και λες και δεν φτάνει η έκδοση του περιοδικού “Γλυφάδα ο τόπος μας” που εκδίδει το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του δήμου, έρχεται και απροκάλυπτα μας εμφανίζεται πια με την ιδιότητα του εκδότη (νόμιμα ή παράνομα οφείλουμε να το διερευνήσουμε) και της εφημερίδας “Τα νέα της Δυνατής Γλυφάδας” όπου μέσα από αυτή ως υπέρτατος αλαζών παρουσιάζεται ότι έχει επιτελέσει ένα σημαντικό έργο, διαστρεβλώνοντας και κακοποιώντας την αλήθεια, παραπληροφορώντας τον Γλυφαδιώτικο λαό για τους “άθλους και τα κατορθώματα του”.

Στο σύνολο του ο τοπικός τύπος έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Κόκκορη και τον έχει επικηρύξει στην συνείδηση των Γλυφαδιωτών για φτηνή πολιτική, για ρεβανσισμό, για επικίνδυνη και βίαιη συμπεριφορά και για μια σειρά από οσμές σκανδάλων πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Εδώ και τρία περίπου χρόνια με εξαίρεση τις φιλότιμες και απεγνωσμένες προσπάθειες της κ. Λυγνού, η Γλυφάδα δεν διαθέτει ισχυρή αντιπολίτευση η οποία να μπορεί να ελέγχει υπεύθυνα και αυστηρά τους “άθλους και τα κατορθώματα” της δημοτικής αρχής ώστε να ενεργεί τολμηρά αξιόπιστα και κριτικά, έτσι και με την εξαφάνιση του τοπικού τύπου, (κατόρθωμα για το οποίο σήμερα καυχάται ο κ. Κόκκορης) και με στήριγμα τους λατρευτούς συνεταίρους “αξιότιμους” κ.κ Λανδράκη και Βάκκα έχει καταφέρει να παίζει πάντα στην έδρα του με παίκτες παραπάνω και με τρόπο απαράδεκτο και διαστρεβλωμένο μέσω της ιλουστρασιόν έκδοσης των εντύπων που εκδίδει, να παραπληροφορεί τους πολίτες, αποκρύπτοντας επιμελώς ότι εκτός από τους μπαξέδες με τα λάχανα, τις κοτρόνες και τον ποδηλατόδρομο, κανένα σημαντικό έργο ουσίας δεν έχει γίνει στην πόλη, με το πιο ανατριχιαστικό, “οι πολίτες να είναι ανημέρωτοι”, να μην γνωρίζουν ότι τα περισσότερα των έργων είναι δωρεές της οικογένειας Μαρτίνου και χορηγίες επιχειρηματιών που για κάποιους λόγους ήθελαν να βοηθήσουν την δημοτική αρχή.

Οι “εκδόσεις Κόκκορη” (Γλυφάδα ο Τόπος μας – Τα Νέα της Δυνατής Γλυφάδας) δείχνουν καθαρά ότι με “καθαρισμένο” τον τοπικό τύπο “το φως λιγοστεύει” και επιχειρείτε μια άνευ προηγουμένου παραπληροφόρηση που σκοπό έχει να περάσει στους πολίτες ψευδείς εντυπώσεις και εκτιμήσεις που στόχο έχουν αποκλειστικά και μόνο την δημοσιότητα του.

Η αντίσταση σε αυτήν την πνευματική μόλυνση είναι η καλύτερη άμυνα των πολιτών κατά της οργανωμένης Κοκκορικής λαίλαπας που υποτιμά προκλητικά και με τρόπο απαράδεκτο την νοημοσύνη των πολιτών.

Ο τοπικός τύπος θα πρέπει με αξιοπρέπεια να σταθεί όρθιος, εξάλλου ο Κόκκορης και η παρέα του “είναι πάντα ένα ερέθισμα για δράση”.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 9 =