Μεγάλη ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 11.00 Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Πληροφορίες στο site: www.kethea-strofi.gr

Φέτος που οι Θεραπευτικές Κοινότητες κλείνουν 30 χρόνια πορείας στην απεξάρτηση και προσφοράς στην κοινωνία, η Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ η πρώτη Κοινότητα για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ, επιλέγει να γιορτάσει αυτή την επέτειο με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα ανοιχτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Γιατί ποδηλατοβόλτα; Γιατί το ΚΕΘΕΑ στην ιστορία του έχει μια παράδοση στις ποδηλατοδρομίες ως μέσο σύνδεσης των θεραπευτικών κοινοτήτων με την Κοινωνία. Γιατί το ποδήλατο συμβολίζει πολλά. Είναι ένα μέσο καθαρό που σέβεται το περιβάλλον, προσέχει τους πεζούς, απαιτεί προσπάθεια, καλή ισορροπία. Γιατί ο ποδηλάτης μαθαίνει να χαράζει πορεία, να συνεργάζεται, να προσηλώνεται στο στόχο του και ν’ αγωνίζεται να φθάσει στο τέρμα.

Την Κυριακή 7 Απριλίου παίρνουμε φόρα με τα ποδήλατά μας από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με τον Γιώργο Αμυρά μέχρι το τέλος της διαδρομής, τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου γύρω στις 3.00μμ θα μας περιμένουν με πολλή μουσική και τραγούδια η Γιώτα Νέγκα, ο Στάθης Δρογώσης, η Ραλλία Χρηστίδου και η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ. Σε αυτή τη μουσική γιορτή, οι φίλοι μας και εθελοντές καλλιτέχνες θα συναντηθούν και θα τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ, σε μια συνεργασία που φέρνει κοντινότητα και δίνει την ευκαιρία για νέους κύκλους αλληλεπίδρασης και δημιουργίας, σε μια κίνηση εξελικτική.

Στην πλατεία της Γλυφάδας (στη θέση Παλαιό Δημαρχείο), θα πραγματοποιηθεί μια στάση 30΄. Σας περιμένουμε !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Επισυνάπτεται αφίσα 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

podilato 600

αφήστε ένα σχόλιο


5 − = δυο