Μαρινάκης: «Το πότε και το αν θα φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το αποφασίσω εγώ»

 

Μιλώντας σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ο Βαγγέλης Μαριονάκης ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στα διοικητικά.

«Το πότε και το αν θα φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το αποφασίσω εγώ και μόνον εγώ», έλεγε χθες ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων».

Ουσιαστικά με αυτήν τη κουβέντα δείχνει τις προθέσεις του και για τη συνέχεια. Γιατί μπορεί να πικράθηκε από τα όσα άκουσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθεί ύστερα από όλα όσα έχει κάνει και φυσικά για την αγάπη του για τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν τα παρατάει ούτε από την ομάδα ούτε από τα καθήκοντά του και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για τα όσα γράφτηκαν περί αποστασιοποίησής του και ότι θα δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στον Γιάννη Βρέντζο. Εδώ και αρκετό καιρό ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ έχει περισσότερες αρμοδιότητες απ’ ό,τι είχε το πρώτο διάστημα. Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλεγε χθες στο περιβάλλον του πως «μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή» και πρόσθετε ότι «αν γίνει κάτι στη συνέχεια θα έχει τη σφραγίδα μου». Δείγμα του ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα την αποστασιοποίησή του, αλλά και πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή εν θερμώ. Αλλωστε η ομάδα κυνηγάει ακόμα το νταμπλ.

«Θ’ ανοίξω μέτωπο με τους “μπαχαλάκηδες»

Βεβαίως ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται και το πώς θ’ αντιμετωπίσει όλους όσους ξεπερνούν την γραμμή της κριτικής και φτάνουν σε ακρότητες. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τόνιζε στο περιβάλλον του ότι «θ’ ανοίξω μέτωπο με τους “μπαχαλάκηδες” οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους». Και όχι μόνο με αυτούς. Γενικότερα θα μεγαλώσει την «ασπίδα» γύρω από την ομάδα, μια και θέλει να περιορίσει ακόμα περισσότερο τα όσα επεισόδια γίνονται εντός και εκτός γηπέδου είτε έχει να κάνει με δημοσιογράφους είτε με τους αστυνομικούς.

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = τέσσερα