Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζουν οι γραφικότητες»

Η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό, αλλά και στα σχόλια που έκανε ο Γιάννης Αλαφούχος στο twitter, ήταν ξεκάθαρη.

«Αυτά όλα που ακούγονται ή ακούστηκαν από διαφόρους είτε του Αστέρα Τρίπολης είτε από τιτιβίσματα από άλλες ομάδες με γραφικές δηλώσεις ή σχόλια, δεν ασχολούμαστε και δε μας αγγίζουν», επεσήμανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το τέλος του τελικού του ΟΑΚΑ.

Οσο για τον τελικό; «Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι, ενώ στα τελευταία λεπτά αναγκαστήκαμε ουσιαστικά να παίξουμε με δέκα παίκτες (σ.σ. λόγω του τραυματισμού του Χολέμπας). Έχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο για να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για τη νέα σεζόν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε η ομάδα του χρόνου να είναι καλύτερη».

Καραπαπάς: «Αφήνουμε τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ σε βαθιά κατάθλιψη»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε: «Για να μην τρελάνει ο κάθε πικραμένος, ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες για 33 λεπτά και με 9 για 15 αφού ο Σιόβας ήταν τραυματίας. Από τους αντιπάλους μόνο ο Περόνε έπρεπε να είχε αποβληθεί πέντε φορές. Όσο για τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ που είχαν υπερωρίες στο διαδίκτυο απόψε τους αφήνουμε στην βαθιά τους κατάθλιψη».

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = δεκατέσσερα