ΜΑΓΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0 ΤΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, πήρε άνετη νίκη 4-0 στο παιχνίδι με την Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς της Ελβετίας.

Μαγικό ντεμπούτο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αλλά και τον Γκερέρο που σημείωσαν από δυο τέρματα. Ο 31χρονος άσος άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» στο 10′.  Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Τσιμίκα από τα αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος κερδίζοντας τη μάχη σώμα με σώμα με κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας σημείωσε το 1-0. Ο Λάζαρος αποθεώθηκε από τον κόσμο μετά την επίτευξη του γκολ.

Στο 33′ ο Λάζαρος σκόραρε ξανά, κάνοντας το 2-0. Η μπάλα στρώθηκε στον Φορτούνη μέσα στην περιοχή και στις αλλεπάλληλες προσπάθειες του για σουτ, του έβαλε κόντρα η αντίπαλη άμυνα και η μπάλα στρώθηκε στον Χριστοδουλόπουλο που εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά αργοτέρα (36′)  ο Γκερέρο σημείωσε το πρώτο του επίσημο τέρμα με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί και σημείωσε ακόμα ένα τέρμα στο 84′.  Ο Γκερέρο βρέθηκε σε θέση βολής, κάνοντας ωραία κίνηση την ώρα που έβγαινε από την περιοχή της η άμυνα της Λουκέρνης, τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας το 4-0.

Την επόμενη Πέμπτη στις 20:30 η ρεβάνς στην Ελβετία.

αφήστε ένα σχόλιο


− έξι = 2