ΜΑΓΙΑ ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ: 23 ΧΡΟΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!

Ονομάζεται Μάγια Πάβλοβιτς (Maja Pavlovic) και παρά τα φαινόμενα είναι α) βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Σερβίας, β) γιατρός, γ) μπόντι μπίλντερ και όλα αυτά, κι άλλα πολλά, ενώ είναι μόλις 23 χρονών.

maja-main-1

Η 23χρονη Σέρβα βουλευτής, τελειόφοιτος της ιατρικής και μπόντι μπίλντερ αν και σοσιαλίστρια θαυμάζει τη Μάργκαρετ Θάτσερ, την οποία θεωρεί «μια δύναμη της φύσης».

maja2

Απαντώντας γιατί η Μάγια Πάβλοβιτς ασχολήθηκε με την πολιτική, απάντησε ότι «αποφάσισα να μπω στην πολιτική και να γίνω επιτυχημένη από αυτά που με κάνουν ευτυχισμένη» και πρόσθεσε:

«Ελπίζω ότι θα καταφέρω, όπως κι αυτή (σ.σ. την Μάργκαρετ Θάτσερ), να φτάσω στην κορυφή. Είτε αυτό είναι στο χώρο της πολιτικής, της ιατρικής ή του μόντελινγκ. Οι δεύτερες θέσεις δε με ενδιαφέρουν»

pavlovits3

«Αγαπώ την ιατρική και θέλω να καταφέρω πολλά στον τομέα αυτό. Όμως μου αρέσει και η πολιτική. Θέλω να συμμετέχω στα κοινά και φυσικά, μέσω της εμπλοκής μου με διαγωνισμούς ομορφιάς ελπίζω ότι θα καταφέρω να ταξιδέψω πολύ και να γνωρίσω ενδιαφέροντα μέρη» λέει η 23χρονη Σέρβα βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος που σπουδάζει ιατρική και κάνει το μοντέλο.

Απολαύστε τη Μάγια Πάβλοβιτς σε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορέσαμε να συλλέξουμε

magia4 maja-5 maja-6 maja-7 Maja-Pavlovic8 Maja-Pavlovic-9 maja-pavlovic-10 pavlovic11 pavlovic-12 pavlovic-13 pavlovic-14

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × = 81