«ΜΑΓΑΖΑΚΙ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!

Τρέμουν στη θέα και μόνο του Γιαννακόπουλου που  κάνει αρμένικη βίζιτα στα γραφεία τους τον κερνούν καφεδάκι κι  αυτός τους γλεντάει. Είναι για να γελάει κανείς με τους «κατουρημένους» της Πολεοδομίας Γλυφάδας οι οποίοι στο άκουσμα του ονόματος  Γιαννακόπουλου τρέμουν με συνέπεια να τους φεύγουν τα τσίσα.

Νομίζουν  ότι ξέμπλεξαν  χωρίς να καταλαβαίνουν ότι έμπλεξαν περισσότερο αφού  η υπ. αριθμ. Πρωτ.31166-7-2016 επώνυμη καταγγελία μου για αυτοψία  στη πολυκατοικία του Γιαννακόπουλου απερρίφθη  πρώτα ως αβάσιμη ενώ μήνες αργότερα μου γνωστοποίησαν τηλεφωνικά ότι τελικά η καταγγελία εξακολουθεί να υφίσταται αλλά δεν βρίσκουν τον Γιαννακόπουλο ο οποίος όλο απουσιάζει κι όλο τους «στήνει» με αποτέλεσμα να μην γίνεται ο έλεγχος.

Με όλα αυτά είναι για να γελάει κανείς  αρκεί μόνο να θυμίσω ότι η καταγγελία του Γιαννακόπουλου για το σπίτι του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου έγινε σε χρόνο ντετέ, ενώ αντίθετα η δική μου επώνυμη καταγγελία αν και έχουν περάσει 16 και πλέον μήνες , εν τούτοις παραμένει αδιερεύνητη και  ανεκτέλεστη προφανώς  γιατί κάποιοι φαίνεται να την κρατούν στο συρτάρι επιτρέποντας στον Γιαννακόπουλο να παίρνει την μία αναβολή μετά την άλλη, να τους εμπαίζει και να απειλεί ακόμα την υπηρεσία της πολεοδομίας  αρνούμενος να συμμορφωθεί με την εντολή τους αν προηγουμένως δεν μου κοινοποιηθεί συγκεκριμένο όπως λέει έγγραφο κι αν δεν ενημερωθεί ότι μου κοινοποιήθηκε.

Άρες μάρες κουκουνάρες για να «αγοράζει» χρόνο. Ο δήθεν ενεργός πολίτης με τις γνωστές απειλές, όπως τότε που με απειλούσε ότι δεν χαμπαριάζει από ελέγχους ούτε από απειλές κι ότι όποιος τολμήσει νε τον καταγγείλει   (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ), θα πληρώσει το ανάλογο από τον νόμο τίμημα  προτρέποντας με μάλιστα με περίσσεια αλαζονεία  να κάνω την καταγγελία για να δω πόσα απίδια βάσει ο σάκος που αν μη τι άλλο σε κάνει να συμπεραίνεις 16 και πλέον μήνες  μετά, ότι προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης είναι ο Γιαννακόπουλος κι όχι η Θηρεσία Χατζηγιάννη, κι ότι κάποιοι κάτι φοβούνται.

Πολλά λέγονται κι ακούγονται που δεν τιμούν την υπηρεσία και οσονούπω κάποιοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στα κανάλια προκειμένου να απολογηθούν αν κάποιοι υπάλληλοι της πολεοδομίας είναι πειθήνια όργανα του Γιαννακόπουλου και που οφείλετε αυτή η πολύμηνη και ασυνήθιστη καθυστέρηση όταν μεταγενέστερα της δικής μου επώνυμης καταγγελίας  έχουν ελεγχθεί δεκάδες άλλες περιπτώσεις.

Ευελπιστώ ότι ο  νέος αντιδήμαρχος πολεοδομίας  Αιμίλιος Βουγιουκλάκης  θα κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν θα «μασήσει» από τους εκφοβισμούς του προκλητικού δήθεν ενεργού δημότη και τις διαφορές δικαιολογίες των υπαλλήλων της πολεοδομίας  και  τελικά  θα να στείλει τους αρμόδιους από το τμήμα αυθαίρετων να κάνουν την αυτοψία.

ΥΓ

Και επειδή ορισμένοι νομίζουν ότι είναι στο χέρι τους από την θέση που κατέχουν να κουκουλώνουν αυθαιρεσίες και να κάνουν τα στραβά μάτια αναβάλλοντας κάθε φορά την προγραμματισμένη αυτοψία με την δικαιολογία ότι δεν τον βρίσκουν,  καλά θα κάνουν να αφήσουν την πλάκα  αφού πολλάκις τους επισκέπτεται στα γραφεία τους και μάλιστα τον κερνούν και καφεδάκι.

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = δώδεκα