Λιώνει στο κρεβάτι του ο Δάκης! Έφτασε να είναι 42 κιλά

Καταβεβλημένος πια από τη μάχη με τον καρκίνο! Ποια αγαπημένα του πρόσωπα είναι δίπλα του

«Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και, δυστυχώς, έχει πολύ περιορισμένη επαφή». Με τα πιο μελανά χρώματα για την κατάσταση της υγείας του αξιαγάπητου ερμηνευτή Δάκη (ο οποίος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, κάθε φορά που ανοίγει τα μάτια του από τη βύθιση στην οποία πέφτει στρέφει το βλέμμα του προς τα πάνω μονολογώντας «Θεέ μου, πότε θα με πάρεις…») σκιαγράφησε όσα βιώνει ο σπουδαίος τραγουδιστής ο φίλος του και πολύ γνωστός χορογράφος Τάκης Σαγιώρ. Με μια ανάρτηση που συγκλονίζει θέλησε να δώσει το στίγμα της μεγάλης περιπέτειας που περνά με την υγεία του ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές των περασμένων δεκαετιών.

Ως γνωστόν, ο Δάκης εδώ και τρία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο, μια δυσάρεστη είδηση που πρώτη η «Espresso» είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας. Ο ερμηνευτής προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα με την περιπέτεια της υγείας του να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς.

Με χαμόγελο

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, ο Δάκης πάντα με χαμόγελο προσπαθούσε να μιλάει για τον καρκίνο, αλλά με τέτοιον τρόπο που ακόμα και ο ίδιος πίστευε πως ο καρκίνος δεν είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ασθένεια.

Άνθρωπος με απίστευτο ήθος, με δύναμη ψυχής και με χαμόγελο, ο Δάκης κατάφερε για περίπου μισό αιώνα να διασκεδάσει γενιές και γενιές Ελλήνων. Πάντα αντιμετώπιζε τη ζωή με αισιοδοξία. Πριν από μερικές ημέρες, και πάλι πρώτη η «Espresso» αναφέρθηκε στη νέα περιπέτεια της υγείας του δημοφιλούς ερμηνευτή, αλλά και στην εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική. Ολοι πίστευαν πως τα πράγματα θα πήγαιναν πολύ καλύτερα, μια και πήρε εξιτήριο πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες ο γνωστός χορογράφος Τάκης Σαγιώρ δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας για τον σπουδαίο ερμηνευτή.

«Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή Δάκης δεν είναι καλά! Βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφός του μαζί με τη σύζυγό του Γιώργος Πολυχρονιάδης! Ακόμα, κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του, πολλά χρόνια συνεργάτης του, και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι! Το τηλέφωνό του έχει αλλάξει νούμερο, το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι και κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! Ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον… λυπούνται!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του, αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα! Τώρα, όμως, φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και, δυστυχώς, έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον! Σε όλη του τη ζωή πορεύθηκε με αξιοπρέπεια, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά τη μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι! Εζησε μια ευτυχισμένη ζωή!» ανέφερε στην ανάρτησή του στο facebook ο Τάκης Σαγιώρ…

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ό,τι άλλο ειπωθεί, αλήθεια, θα είναι περιττό…

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − = 5