ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΘΑΝΟΥ ΑΣΚΗΤΗ: Είναι ένας αγ@@@@ς, πανίβλακας που λέει π@@@@@ς

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΞΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ
Ηταν να μη σπάσει τη σιωπή του ο Λάμπης Λιβεριάτος. Η συνέντευξη που έδωσε, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει… μάχη.

Τα όσα είπε για την περιπέτεια που έζησε στη Χριστίνα Πολίτη σχολιάστηκαν από τον Θάνο Ασκητή. Ο γνωστός σεξολόγος δεν εμφανίστηκε σύμφωνος με τα όσα είπε ο τραγουδιστής, προκαλώντας το μένος του τελευταίου.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος στη συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του Mega είπε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην κατάθλιψή του, ότι θεωρεί πως δεν είναι αρρώστια. «Για μένα είναι προσβολή αν λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Λάμπη Λιβιεράτου η ομάδα του πρωινού του Mega υποδέχθηκε στο στούντιο τον Θάνο Ασκητή ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα του τραγουδιστή. «Επιτρέψτε μου να κάνω ένα σχόλιο στην πολύ γλυκιά συνέντευξη που έδωσε ο Λάμπης. Η κατάθλιψη είναι νόσος. Και το λέω για όλους τους ανθρώπους, γιατί όσο πιο γρήγορα τη θεραπεύσουν τόσο πιο καλά θα είναι. Μην πούμε ότι η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική περίοδος της ζωής μας, γιατί άλλο η θλίψη που μπορεί να περάσουμε ένα φεγγάρι στη  ζωή μας και άλλο η κατάθλιψη», είπε ο κ. Ασκητής.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο Λάμπης Λιβιεράτος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, επιτέθηκε, εξαπολύοντας ύβρεις, κατά του Θάνου Ασκητή, χωρίς, βέβαια, να τον κατονομάσει;

«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@@@@@@@@ς. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@ος χρόνια ότι κατάθλιψη είναι αρρώστια! Ας τον ενημερώσει ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια και ότι άρρωστος είναι μάλλον αυτός και το καλύτερο που έχει να κάνει έιναι κάτσει σπίτι του και να τον π@@@@@ μέχρι να ξεσπάσει!».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής κατέβασε την ανάρτηση αυτή και επανήλθε λέγοντας: «Κατέβασα το προηγούμενο post επειδή τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα που ανέφερα μου μεταφερθήκαν και δεν τα είδα ο ίδιος. Εμμένω όμως στην άποψή μου γι αυτόν γιατί πιστεύω(κατά τη γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες π@@@@ς και επιμένω ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του τη σκέψη. Αντιμετωπίζεται όμως και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό αν το θελήσει και ο ΙΔΙΟΣ κάποια στιγμή! Δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ και συνήθως συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω….αλλά έτσι γίνεται συνήθως. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!Θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ!»

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = έξι