ΚAI ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΑΙ,…ΝΟΝΟΙ!

Η άμυνα μας δε τα πάει και πάρα πολύ καλά φέτος οπότε βρέθηκε η λύση εσωτερικά! Καιρός λοιπόν να βαφτίσουμε το κέντρο μας άμυνα!

Αποκτήθηκε λοιπόν ο Ομάρ το καλοκαίρι και βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για φλέβα χρυσού στην άμυνα. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι αφού ο Ελαμπντελάουι είναι ναι μεν πολύ καλός στην επίθεση αλλά εμείς τον πήραμε για δεξί μπακ. Και δεξί μπακ δεν είναι. Τουλάχιστον στην Ευρώπη, το παιδί δεν μπορεί και αυτό διότι το μυαλό του είναι συνεχώς μπροστά και δε κοιτάει πίσω.

Στην Ελλάδα ο Ομάρ δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν έχει τα ίδια εξτρέμ απέναντι του και στην επίθεση βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Στην Ευρώπη όμως ο Ομάρ θέλει πολύ δουλειά

Πήραμε και τον Μποτία όμως που είναι καλύτερος από τον Αβραάμ που δεν έκανε και από τον Μανωλά που πουλήθηκε. Και κλαίνε και οι πέτρες. Ο Ισπανός αν μη τι άλλο είναι φιλότιμος αλλά δε φτάνει αυτό. Ο Μποτία δείχνει αργός, παρότι είναι ψηλός δεν κυριαρχεί στον αέρα, είναι εκτός κλίματος και δε βάζει τα πόδια του στην φωτιά.

Και ακούω τώρα πως ο Μανιάτης θα γυρίσει δεξί μπακ και ο Εντινγκά σέντερ μπακ. Τι πήρε παίκτες λοιπόν αν γυρίζει το κέντρο στην άμυνα;
milamegiampala

Αναρτήθηκε από 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 2 =