ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ: ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ «ΔΥΝΑΤΗ» ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΓΛΥΦΑΔΑ»!

Σύσκεψη με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους είχε το βράδυ της Παρασκευής στο εκλογικό του κέντρο ο Κώστας Κόκκορης. Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας αλλά συντονισμού των μελών του ψηφοδελτίου της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα». Συμμετείχαν πάνω από 40 άτομα και ο νυν δήμαρχος έδωσε λεπτομέρειες για την εκδήλωση των εγκαινίων την Δευτέρα 17 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, παρότρυνε τους συνεργάτες του να αναλάβουν δράση, ώστε στην εκδήλωση να συγκεντρωθεί τόσος κόσμος όσος δεν έχει δει ποτέ η Γλυφάδα.

« Έχουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο ψηφοδέλτιο από το 1978 έως σήμερα και το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη» τόνισε ο κ. Κόκκορης σε κάποιο σημείο της ομιλίας του.

Επίσης, έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και προς το έργο που έχει γίνει υπό τη διοίκησή του, ενώ παράλληλα έδωσε οδηγίες για τη μορφή της προεκλογικής του εκστρατείας. «Πάμε στις εκλογές με αέρα υπεροχής. Είμαστε ανεξάρτητοι χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και ο συνδυασμός μας εκφράζει πολλές πολιτικές δυνάμεις. Δεν υπάρχει λόγος πόλωσης αλλά δε θα ανεχτούμε τη λάσπη» επεσήμανε ο κ. Κόκκορης.

Παράλληλα ζήτησε από τους υποψήφιους να βρίσκονται σε εγρήγορση και να επισκέπτονται το εκλογικό κέντρο, ενώ ανέφερε ότι θα πραγματοποιήσει περιοδείες σ’ όλες τις γειτονιές της Γλυφάδας. « όλοι πρέπει να πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Οι εκλογές κερδίζονται τη στιγμή που θα ανοίξει η κάλπη» τόνισε ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας.

Αυτά ήταν τα κύρια σημεία της ομιλίας του κ. Κόκκορη. Όπως μάθαμε τη Δευτέρα στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην οδό Γούναρη θα ανακοινωθούν 40 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι , οι οποίοι θα απευθύνουν χαιρετισμό στους δημότες της Γλυφάδας.

Πηγή: .notiamatia

DYNATI

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 10