ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ ???

Κϋριοι,

Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ή ενέργεια της κ. Λυγνού να προσβάλει τον καλεσμένο της ευρωβουλευτή και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου χαρακτηρίζοντας τον κομματικό και μνημονιακό, επιρρίπτοντας του μάλιστα και ευθύνες ότι δεν έφερε ευρωπαϊκά προγράμματα στο δήμο Γλυφάδας??? Ξεχνάει μάλλον η κ. Λυγνού ότι ο κ. Γιώργος Παπανικολάου είναι ευρωβουλευτής και δεν έχει υπογράψει κανένα μνημόνιο??? Ξεχνάει μήπως ότι δήμαρχος στην Γλυφάδα είναι ο κ. Κόκκορης και είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη να διεκδικήσει τα ευρωπαϊκά προγράμματα???

Θα πρέπει να ενημερώσουμε την κ. Λυγνού επειδή είναι μάλλον απληροφόρητη συνεπώς αδιάβαστη και δεν γνωρίζει ότι, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ…..Θεωρούμε ότι η κ. Λυγνού παρασύρθηκε και έπεσε σε γκάφα για να δεχτεί γκολ από κεφαλιά στο 90΄ όταν αξιοπρεπέστατα ο ευρωβουλευτής μας Γιώργος Παπανικολάου ζήτησε το μικρόφωνο και μίλησε για πολιτικό πολιτισμό τονίζοντας με έμφαση ΟΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ παραδίδοντας έτσι μαθήματα πολιτικού ήθους, καταχειροκροτούμενος.

Ευελπιστούμε ότι τα λόγια θα γίνουν πράξεις και θα επικρατήσει πολιτικό ήθος και πολιτική ηθική και όχι πολιτική κατολίσθηση….

αφήστε ένα σχόλιο


7 − ένα =