Κρέμασμα στον αλήτη:Θεσσαλονίκη – Ποιος είναι ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη – Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και ζει με άδεια διαμονής στη χώρα μας. Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές καθώς είχε τραυματίσει και άλλο άτομο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη.

Νωρίτερα σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε ο 19χρονος Άλκης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του. Η ταφή του πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο των Κοιμητηρίων, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν κίτρινα και λευκά λουλούδια στη μνήμη του.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το grtimes.gr o 18χρονος και ο 20χρονος που τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση είναι εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο αύριο (3/2) από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 16