Κούγιας για υπόθεση Αδαμαντίδη: Οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί – Ουδέποτε ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη, αφού δεν διέπραξε τίποτα παράνομο

«Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε», επισημαίνει

Για την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη

τοποθετήθηκε, μέσω Δελτίου Τύπου, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού τραγουδιστή, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για λεκτική και σωματική κακοποίηση.

Ο κ. Κούγιας επισημαίνει στο δελτίο Τύπου ότι ο δικηγόρος της συντρόφου του τραγουδιστή «ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση».

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας επισημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης «ουδέν παράνομο διέπραξε», για να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 0