ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Η ελπίδα, ως γνωστό, πεθαίνει τελευταία.

Γνωστό είναι επίσης ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι.

Υπό αυτήν την έννοια είναι κατανοητή και αναμενόμενη η συμπεριφορά κάποιων της πρόσφατης πολιτικής ζωής εδώ στην Γλυφάδα που αναζητούν σωτηρία και καταφύγιο προκειμένου να διασώσουν ό,τι είναι δυνατόν από το πολιτικό τους σαρκίο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο γνωστός από το διεφθα ρμένο παλιό ΠΑΣΟΚ άλλοτε σοσιαλιστής γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γλυφάδας που βρήκε στέγη στον συνδυασμό της κ. Αθηνάς Λυγνού.

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο της καθ’ όλα αξιότιμης προέδρου των Ανοιχτών Οριζόντων κ. Αθηνάς Λυγνού να μαζέψει όλα τα υπόλοιπα τηςπολιτικής τοπικής κοινωνίας προκειμένου να δημιουργήσει ρήγμα στον δήμαρχο Κώστα Κόκκορη δημιουργεί την δυσαρέσκεια μεταξύ των υποψηφίων που βλέπουν ότι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, οι υποσχέσεις για επιλεκτικές επιλογές των προσώπων πάνε περίπατο.

Μάλιστα λέγεται ότι πρώην δημοτικός σύμβουλος που συζητούσε εδώ και καιρό για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο των Ανοιχτών Οριζόντων ενοχλημένος από την αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδο κάποιων “αστέγων” που βρίσκουν τελικά Άσυλο στον συνδυασμό της κ. Αθηνάς Λυγνού, κατέληξε τελικά σε άλλο συνδυασμό.

Η πρόεδρος των Ανοιχτών Οριζόντων κυρία Αθηνά Λυγνού θα πρέπει να προσέχει γιατί

έχει κι ο …Άγιος τα όρια του.

Γ.Κ

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × = 28