ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΕ: ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΗΛΙΘΙΩΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!

Κουρδομένε, παρότι δεν θα έπρεπε να μπω πάλι στην διαδικασία να σου απαντήσω γιατί χάνω πολύτιμο χρόνο, το κάνω μόνον και μόνον  για να έχουν την ευκαιρία  οι αναγνώστες μας  να καταλάβουν περί τίνος “κυρίου” πρόκειται, για να μπορούν να βγάλουν ανεπηρέαστοι τα συμπεράσματά τους. Σου απαντώ σε κάθε μια παράγραφο χωριστά για να μην μου μείνεις παραπονούμενος και πεις ποτέ ότι σε  φοβήθηκα.

Κουρδομένος

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με δεδομένο ότι στην διοίκηση υπάρχει ο κ. Παπανικολάου ως δήμαρχος, θεωρούμαι ότι αποτελεί υποχρέωσή του να τοποθετηθεί για όσα κάκιστα ισχύουν, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγείται ο τοπικός μας πολιτισμός, και ειδικά ο πολιτικός.

Με αιτήσεις του ο κ.Γιαννακόπουλος θέτει σε γνώση της διοικήσεως, σαφώς όσα ήδη γνωρίζουν, ώστε να υπάρξει η τοποθέτηση του δημάρχου.

Εμείς από τη πλευρά μας ( ως δημότες ) ασκήσαμε εντονότατη κριτική, όμως, πέραν αυτού από την προεκλογική περίοδο (κατά την οποία αρκετές φορές δημοσιοποιήσαμε δελτία τύπου και βίντεο των προεκλογικών ομιλιών) ούτε σπιλώσαμε, ούτε καθυβρίσαμε τους υποψηφίους, και πολύ περισσότερο δεν υπήρξαμε χρηματισμένοι αυτών, άρα όσα ανακινούνται δημόσια επί του παρόντος, φέρουν την υπογραφή της διοικήσεως και του δημάρχου, ο οποίος οφείλει να τοποθετηθεί δεδομένου ότι επί του παρόντος καταστρέφει το ίδιο του το κόμμα, όπως και την μετεξέλιξη του.

Η απάντηση μου

Κουρδομένε, δεν μπορεί είναι αδύνατον να τα λες αυτά, γιατί ή ψυχοπαθής είσαι, ή πουλάς τρέλα.

  1. Κουρδομένε, Γιατί στην μεταξύ μας αντιπαράθεση – διαμάχη εμπλέκεται τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου? Είμαι εργαζόμενος του Δήμου Γλυφάδας? Τι σχέση έχει με εμένα ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου μήπως επειδή τώρα υπάρχει κάποιος που απαντάει στα κατάπτυστα δημοσιεύματα σας, ενώ μέχρι χθες το είχατε μονοπώλιο και γράφατε εναντίον του ότι σας κατέβει χωρίς να παίρνεται απαντήσεις από κανέναν? Σας τσούζει γιατί βρέθηκε κάποιος να απαντάει και θέλετε έτσι να με ταυτίσετε με τον Δήμαρχο? Λέτε να χρειάζομαι τον Δήμαρχο Γ. Παπανικολάου για να απαντήσω σε εσένα όσο και στον εντολέα – συνεργάτη σου? Θα αστειεύεστε φυσικά.
  2.  Το ότι ακολουθείς την συνταγή του εντολέα – συνεργάτη σου Γιαννακόπουλου είναι καταφανέστατο, αφού πολλάκις ακόμα και σήμερα η ιστοσελίδα σου είναι φορτωμένη από τα κατάπτυστα κείμενα του Γιαννακόπουλου, εναντίον του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου. Και για να τελειώνω μαζί σου όταν έβγαλες τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου σε γυμνή περιβολή με το στριγκάκι αυτό δεν είναι ανήθικο? Αυτός είναι ο πολιτισμός που επικαλείστε? Αυτό είναι η δημοσιογραφία και ενημέρωση των αναγνωστών που προσφέρεται?  Αυτό είναι ύβρεις, είναι βρομιά.  Με τέτοια “διαστολή”  κύριε, έχεις την τσίπα και το φιλότιμο να παριστάνεις τον ηθικό? Που είναι ο αντρισμός που έχεις επάνω σου, όταν διαπομπεύεις τον δήμαρχο με τα οπίσθια γυμνά στην ιστοσελίδα σου? Αυτή την δημοσιογραφία υπηρετείς? Ντροπή σου. Αίσχος και των δυο σας, έχεις το θράσος να το γυρίσεις  στον καλαματιανό και να μας παριστάνεις την ηθική παρθένα? Κονδυλοφόροι του κώλου έχετε την τόλμη να μιλάτε εσείς για ηθική? Αυτόν τον πολιτισμό υπηρετείτε? Της συκοφαντίας και της λάσπης? Η εποχή των Σταμουλο-κωλάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί…. Ντροπή σας.

 

 ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ

Κουρδομένε σε εμένα άστα αυτά, κράτα την τρελίτσα σου για κανέναν άλλο γιατί εδώ δεν περνάει, εδώ θα πάρεις τις απαντήσεις που πρέπει.

Κουρδομένος

Είναι απαράδεκτο, να πληρώνονται με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας φερόμενοι εκδότες, και δημοσιογράφοι, οι οποίοι σημειωτέων εκμεταλλεύονται τα ίδια τους τα παιδιά, έχοντας τα μπροστά από μια οθόνη ώστε να αναπαράγουν κατά το δοκούν ειδήσεις από ιστοσελίδες και λοιπά media, ώστε κάποιοι να επικαλούνται ό, τι είναι εκδότες.

Η απάντηση μου

Το αν είμαι εγώ ο φερόμενος εκδότης ή όχι το γνωρίζουν άπαντες στην Γλυφάδα. Πες μας σαν άντρας που λες ότι είσαι ποιοι είναι οι εκδότες και δημοσιογράφοι που πληρώνονται από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών? Επειδή έντεχνα και πονηρά προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ώστε να παραπληροφορήσεις τους πολίτες πες μας ξεκάθαρα, ονομαστικά και δημόσια, ποιοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους μπροστά από μια οθόνη? Μίλα με ονόματα κι άσε κατά μέρος τους υπαινιγμούς και τις κορδέλες, το έχεις χρέος απέναντι στους ελάχιστους αναγνώστες σου.

Κουρδομένε, όσο για την αναπαραγωγή που επικαλείσαι εγώ δεν υπήρξα και δεν είμαι κομπλεξικός κι όταν χρειάζεται φυσικά αναδημοσιεύω την είδηση προκειμένου να την πληροφορηθούν οι αναγνώστες μου, οι πολίτες,  γράφοντας την πηγή, κι αυτό γιατί σέβομαι, γιατί δεν έχω μάθει να κλέβω τις ώρες τον μόχθο και τον αγώνα κανενός δημοσιογράφου, να τον κάνω δικό μου, όπως ορισμένοι από εσάς που αλλάζετε μια πρόταση σε ένα ξένο δημοσίευμα που κάποιος φουκαράς δημοσιογράφος έχει ιδρώσει να το φτιάξει και έτσι το κάνετε δικό σας

Ντροπή σας.

ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΕ ΑΠΟ ΑΣΗΜΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ

Κουρδομένε, σε έκανα αστέρι. Βλέπεις από εκεί που δεν σε ήξερε κανείς, από την μια στιγμή στην άλλη έγινες διάσημος και γνωστός.

Κουρδομένος

Οι τακτικές που μετέρχονται είναι ασύλληπτες, άκρα λαϊκίστικες, φασιστικές, και με στόχο την τρομοκράτηση του συνόλου των συμπολιτών μας, και παράλληλα την κατάργηση των θεμελιωδών του Συντάγματος μας, το οποίο οι ίδιοι κατάντησαν άχρηστο. ( Ενδεικτικά βλέπε τις τακτικές που χρησιμοποιεί κατά του ενεργού δημότη κ. Γιαννακόπουλου, ο φερόμενος τοπικός εκδότης, ο οποίος είναι πολιτικά υποκινούμενος να στρέφεται κατά ατόμων ( αντιπάλων) της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α., και παράλληλα χρηματισμένος με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών Γλυφάδας )

Η απάντηση μου

Κουρδομένε, μάλλον βρίσκεσαι σε σύγχυση, αλλά εγώ θα σε κάνω καλά. Πες μας για ποια τρομοκρατία μιλάς?  Μήπως αυτή που είναι διάχυτη στην πόλη από τα άρρωστα καπρίτσια και τις εμμονές του δικομανή εντολέα και συνεργάτη σου? Μήπως σου διαφεύγει ότι ο εντολέας και συνεργάτης σου μανιώδης μηνυσάκιας  έχει υποβάλλει αναρίθμητες μηνύσεις κατά πολιτών, εταιρειών, αστυνομικών, βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων δικηγόρων, κληρικών, δημοσιογράφων, δικαστών κ.α», μόνο στον Πάπα και στον πρόεδρο της Χιλής,  (κι αυτό με επιφύλαξη)  δεν έχει ακόμα υποβάλλει μηνύσεις …

Για κούνα λοιπόν το κεφάλι σου, να μας πεις για ποια τρομοκρατία μιλάς? Μα καλά που ζεις δεν γνωρίζεις ή παριστάνεις τον ανήξερο ότι ο εντολέας και συνεργάτης σου έχει την φήμη του δικομανή? Δεν γνωρίζεις ότι τα τελευταία 20 χρόνια έτσι για την πλάκα του έχει καταγγείλει όλες τις Διοικήσεις που πέρασαν από τον Δήμο, ή μήπως τότε κάποια πράγματα δεν τα αντιλαμβανόσουν καλά? Καταλαβαίνεις τι εννοώ…

Κουρδομένε, εγώ από έμβρυο είμαι ΝΔτης κι αυτό είναι τιμή μου και καμάρι μου, όσο για το αν πληρώνομαι από κάποιους με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών της Γλυφάδας, εσύ σαν δημοσιογράφος που λες ότι είσαι απόδειξε το.

Δημοσιογραφίσκος του κώλου είσαι και εξηγώ και πάλι πιο κάτω το γιατί.

Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

Κουρδομένος

Όταν ένας δημοσιογράφος θέτει έναν δημότη (και με την φωτογραφία του) στην κορυφή μιας Ιστοσελίδας, για όλα τα δημοσιεύματα που εμπεριέχει μια ιστοσελίδα, και αυτό πράττεται με τα χρήματα όλων των δημοτών Γλυφάδας κατ’ εντολή της διοικήσεως, υφίσταται ήθος και καταλληλότητα όσων έχετε εκλέξει;

Επιθυμείτε την τρομοκράτηση – σπίλωση – την οποία πληρώνετε συνολικά, ώστε να καταργηθούν πλήρως τα συνταγματικά σας δικαιώματα, και να μην υφίσταται κανενός είδους έλεγχος όσων εκλέγονται με υποχρέωση την προστασία του δημόσιου οφέλους;

Η απάντηση μου

Τι λες βρε αχρείε, εσύ και ο εντολέας –  συνεργάτης σου με έχετε δημοσιεύσει από την ιστοσελίδα σου με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς, τώρα τι έγινε, σας έτσουξε? Δεν αντέχετε την αλήθεια δεν σας αρέσουν ή  απαντήσεις? Θέλετε μόνο να γράφετε τα συκοφαντικά λίβελα και κατάπτυστα μυθεύματα σας και να μην απαντάει κανείς. Σας χάλασα την σούπα?  Για την τρομοκράτηση – σπίλωση σου απήντησα, τόσο εσύ όσο κι εντολέας – συνεργάτης σου είστε το δίδυμο της βρωμιάς γιατί δεν ντραπήκατε να βγάλετε τον Δήμαρχο της πόλης Γ. Παπανικολάου με το στριγκάκι που πιθανόν να φοράτε εσείς, γιατί οι άντρες δεν κάνουν έτσι, σέβονται την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, των οικογενειών τους, γι αυτό σκάσε και μην μιλάς.

 

ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Γιαννακόπουλος

Προς τον δήμαρχο Γλυφάδας Αττικής Γιώργο Παπανικολάου, (ο οποίος όπως μας προέκυψε μετακλογικά, έχει αυταρχικές αντιλήψεις, σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα μιας και ”επιβραβεύει” τις οικτρές συκοφαντίες, ύβρεις και απειλές του ”συνεργάτη του”, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, διαρκείας συκοφάντη, υβριστή και φοροφυγά, επειδή τον αποδέχεται και δεν παίρνει δημόσια θέση για όλα τα αισχρά που από μηνός και πλέον, γράφει και εναντίον μου, με επίκεντρο τον δήμαρχο).

Η απάντηση μου

Τι λέτε εσείς οι δυο? Από κακόβουλοι θύτες το παίζεται τώρα θύματα και παρθένες? Επειδή σας απαντώ και δεν κάνετε μόνοι σας το γνωστό παιχνίδι της λάσπης και της συκοφαντίας τώρα έγινα συνεργάτης του Δημάρχου? Έτσι θέλετε να διαβάλετε την κοινή γνώμη? Εσείς οι δυο βρείτε και πείτε ευθέως που σας συκοφάντησα και ξέρετε ότι έχω την ψυχή να σας απαντήσω. Πείτε μου εσείς οι δυο, πότε βρε μικρά καραγκιοζάκια σας απείλησα? Όλα όσα γράφω για εσάς τους δυο μπορώ να τα αποδείξω, αφού βλέπετε ότι κάθε φορά απαντώ στις ηλιθιότητες σας με κίνδυνο να μολυνθώ.  Δεν ντρέπεστε. Ξέρετε τι λέει η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας για εσάς τους δυο?

Μην ψάχνεστε, δεν ψιχαλίζει , είναι οι Γλυφαδιώτες που σας φτύνουν και γίνατε έτσι μούσκεμα.

ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ;

Κουρδισμένε εγώ δηλώνω καραμπινάτα εκδότης, αλήθεια εσύ τι επαγγέλλεσαι? Είσαι ή όχι ένα ανεπάγγελτος που ψαχνόσουνα με κάθε τρόπο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει το μεροκάματο αλλά σε απορρίψανε λόγω ιδιαιτερότητας?

Κουρδομένος

Απέρριψαν κύριε ”εκδότη” και πότε απορρίψανε, όμως, δεν αναφέρατε τα αίτια και τους λόγους, και ως εκδότης το οφείλατε για την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων Γλυφάδας. Όσων αφορά το συγκεκριμένο σημείο σπίλωσης, σας απάντησα με ολόκληρο άρθρο, δεδομένου ότι από την δεκαετία του 90 καταφέρομαι κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 

Η απάντηση μου

Κουρδομένε, νομίζω ότι σε αυτά έχω απαντήσει. Μήπως όμως θα πρέπει να υποθέσω και εγώ ότι και εσύ κονομάς ( αυτό έλεγες παραπάνω για εμένα),  από τον Γλυφαδιώτικο λαό, για να καταφέρεσαι κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ? Αχ τρομάρα σου, μόνος σου πιάνεσαι,  φάσκεις και αντιφάσκεις.

Συνεχίζεται

Γ. Καραχάλιος

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × = 49