ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ…

Αυτός ο “κύριος” τον οποίο δεν γνωρίζω, κατόπιν προτροπής του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου ανέβασε προ καιρού το συγκεκριμένο συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα θέλοντας να με εκφοβίσει ώστε να με αυτόν τον τρόπο να σταματήσω να βγάλω τα άπλυτα του εργοδότη του.

ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Ποιες είναι οι συμμορίες στη Γλυφάδα ”Σταυρωτή” ;

Όπως αποδεικνύεται σε αυτή τη πόλη υπάρχουν κάποιοι εξαγορασμένοι, η φανατισμένοι με δεξιούς, που από το θεσμικό ρόλο που τους παρασχέθηκε κατακρεουργούν το Σύνταγμα και τους νόμους.

Αν αληθεύει το δημοσίευμα του γελοίου ”εκδότη”, που τα τσίμπαγε μαύρα κάτω από τα τραπέζια πότε από Πασόκους και πότε από νεοδημοκράτες, καθίσταται σαφές ότι οι καταχραστές των θεσμών της παρούσας διοικήσεως , που έχουν αναγάγει τις παρανομίες και την αντισυνταγματική λειτουργία σε τέχνη, έχουν και Σταυρωτή.

Κατά όνομα και πράξη Σταυρωτή, και σαφέστατα κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσα στη Γλυφάδα, γνωρίζοντας ποιοι και πως κακοδιοικούν στο τόπο μας, και πόσα έχουν παρέχει μαύρα κάτω από τα τραπέζια σε φερόμενους εκδότες και δημοσιογράφους, αναγνωρίζει ποιοι ασκούν λειτούργημα και ποιοι είναι λαμόγια και κοράκια.

Ο περιφερόμενος ”εκδότης” ας αναλογιστεί τι γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, τι έχουν δει με τα μάτια τους επανειλημμένα στη χυδαία φυλλάδα και ιστοσελίδα του, η οποία δημοσιοποιούσε όρχεις αναφερόμενη σε πολιτικά πρόσωπα, και ποιοι είναι οι ξεφτιλισμένοι.

Έχουν γνώση οι φύλακες, και περισσότερη γνώση οι συμπολίτες μας,για το ποιοι είναι τα περιφερόμενα κοράκια της Γλυφάδας Καρά χάλιε, που αναζητούν να τρώνε τα χρήματα των δημοτών κάτω από τα τραπέζια λιβανίζοντας απαράδεκτους για τους θεσμούς, οι οποίοι ουδέποτε κόσμησαν το τόπο μας λέγοντας έστω και μια αλήθεια, και ουδέποτε εκπροσώπησαν επάξια το τόπο και το κοινωνικό σύνολο.

Ως ”σταυρωτές” και κοράκια εξυπηρετείται την εξαπάτηση των συμπολιτών μας ώστε να ταΐζεστε με κλεμμένα του κοινωνικού συνόλου, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν απόλυτα ποιοι συνέστησαν συμμορίες ώστε να ληστεύουν το τόπο, να κακοδιοικούν, και να υπηρετούν διαπλεκόμενα και περιφερόμενους κόρακες, οι οποίοι από την πολύ εμπάθεια, φθόνο, και κακία, απώλεσαν και τα χαρακτηριστικά του κόρακα.

Σας ενοχλεί η αλήθεια ”Σταυρωτές” και κοράκια Καρά Χάλιε; 

Οφείλω να ομολογήσω ότι από δημοσιογραφική δεοντολογία παρέκαμψα να έχω πρωτοσέλιδο τα οπίσθια με στρινγκ όπως το αξίωσε ο συμπολίτης μας κάνοντας τον σχολιασμό.  Μήπως έκανα λάθος Καρά Χάλιε, και πρέπει να επανορθώσω με την σωστή φωτογραφία στο προσκήνιo όπως στάλθηκε και ζητήθηκε;

Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή όταν αναφέρεστε σε όσα δεν γνωρίζετε, γιατί η Γλυφάδα είναι πολύ μικρή…και άλλωστε μόνοι σας γράφετε ότι ο Παπανικολάου σας έχει ταΐσει, όσο παρανομεί σε σύννομες αιτήσεις, όπως και ο προκάτοχός του Κόκκορης που επίσης σας έχει ταΐσει με μαύρα..

Δημοσιογραφία αποκαλείται την αποσιώπηση τόσα χρόνια των παρανομιών όσων υπηρετούν από τα έδρανα του δήμου Βαρδινογιάννηδες και Αλαφούζους; Χρειάζεται και λίγη τσίπα. Την έχετε;

Αν έχετε έστω και ίχνος Ελληνικής ρίζας καλείστε ως ”εκδότες” σε μια πόλη που κατοικούσε ένας από τους βασικούς προδότες των θεσμών, να τον ρωτήσετε τι έπραξε την περίοδο 90 – 93 ως πρωθυπουργός της χώρας για την πόλη στην οποία κατοικούσε; Λογίζεστε εκδότες; Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν, και γνωρίζουν ποιοι ελάμβαναν εκατομμύρια από τους Αλαφούζους ώστε να εκμαυλίζεται το πολίτευμα στη χώρα μας. και η δημοκρατικότητα ενός χώρου.

Σαφώς αναλόγου εύρους προδότες βρίσκονται σε πολλά κόμματα, και ειδικότερα σε αυτό που κυβέρνησε επτά μήνες αποκλειστικά για τα συμφέροντα διαπλοκής, των εργαζομένων στην ΕΡΤ, και το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ώστε να διαθέτουν όπως στη Γλυφάδα συστημικά εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια.

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

(Αυστηρώς ακατάλληλο)

Ρε δεν αφήνεις τους Αλαφούζους και τους Βαρδινογιάννηδες και να έρθεις στα καθ’ ημάς.

Έτσι εντυπωσιάζεις το πολυπληθές κοινό σου?

Tης γειτονιάς μας ο τρελός

όλα ανάποδα τα βλέπει

μες του μυαλού του τον καθρέφτη,

μες του μυαλού του τον καθρέφτη

Όλα τα είχε η Μαριωρή μας προέκυψε και ο ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ  και δέσαμε. Αυτό το αναρχοκομμούνι ενώ ποτέ δεν τον έχω ενοχλήσει, δεν τον γνωρίζω, καθ’ υπόδειξη του συντρόφου – εργοδότη του, είναι η δεύτερη φορά που ασχολείται μαζί μου, κι αυτή τη φορά  γιατί ενοχλήθηκε τάχα μου από το κατηγορηματικό μήνυμα του αναγνώστη Αλ. Σταυρωτή που φιλοξένησα στην ιστοσελίδα μου, όταν τόσο αυτός ο ψυχάκιας όσο και ο φίλος του γνωστός στην πιάτσα ως δικομανής, είχαν την εξευτελιστική ιδέα να βγάλουν στην ιστοσελίδα του πρώτου τον δήμαρχο με γυμνή περιβολή. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ενοχλήθηκαν γιατί δεν έχουν μάθει να παίρνουν απαντήσεις κι αυτό γιατί ο κόσμος εδώ αποφεύγει λόγω ιδιαιτερότητας να μπλέξει μαζί τους, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Επειδή λοιπόν δημοσίευσα την οργισμένη απάντηση ενός συμπολίτη μας για το εξευτελιστικό γυμνό αισχρό και ανήθικο δημοσίευμα τους, μαζί και την φωτο η οποία προκαλεί την αγανάκτηση και την αηδία όλων των πολιτών, θεώρησαν καλό να με βγάλουν στην σέντρα με ανυπόστατα ψέματα. Εγώ θα απαντήσω μια και μοναδική φορά σε αυτόν τον κύριο και δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί του άλλωστε η διαδρομή μας είναι γνωστή σε όλη την τοπική κοινωνία. Ερωτώ λοιπόν:

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ, αχρείε,  αυτά όλα όσα γράφεις έχεις τ’ @ρχίδια να τα αποδείξεις?

Και αν θα πρέπει να απολογηθώ σε εσένα για το αν είμαι δεξιός, ε ΝΑΙ εγώ είμαι δεξιός, πάνω και κάτω. Πριν όμως πιάσω τα πράγματα  με την σειρά για να μην μείνει τίποτα αναπάντητο, θέλω να σε ρωτήσω, ρε μπας και πίνεις τίποτα ληγμένα? Από πού κι ως που βρε φτηνοκαραγκιοζάκο αναφέρεσαι σε εμένα με τον χαρακτηρισμό του «γελοίου εκδότη» με ξέρεις και αλήθεια τι ζόρι τραβάς? Αν η αναφορά σου ως φερόμενος εκδότης αποδίδεται σε εμένα θα σου έλεγα ότι είσαι πολύ βλάκας γιατί το φιλαράκι σου ο Γιαννακόπουλος δεν σου έδωσε τις κατάλληλες συστάσεις. Εγώ λοιπόν πράγματι είμαι εκδότης και  μπορώ  μάλιστα να το αποδείξω και δεν είμαι φοροφυγάς, εσύ?

Αλήθεια εσύ τι επαγγέλλεσαι? Είσαι ή όχι ένα ανεπάγγελτο αναρχοκομμούνι που ψαχνόσουνα με κάθε τρόπο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει το μεροκάματο αλλά  σε απορρίψανε λόγω ιδιαιτερότητας?

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ αλήθεια ποια είναι η ιδιαιτερότητα  που έχεις?  Μήπως όπως λέγεται είσαι ψυχικά ασθενής?  Βρε γελοίο υποκείμενο, όταν λες ότι τα τσίμπαγα μαύρα, κάτω από το τραπέζι, εσύ πως το γνωρίζεις που ήσουν, ήσουν μήπως ο τσεκαδόρος μου ή ο μπανιστής?  Έχεις αποδεικτικά στοιχεία να πείσεις τους αναγνώστες σου για αυτήν την αλητεία γι αυτό το ευτελές δημοσίευμα σου? Ποιο πρόβλημα έχεις με την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μου και γιατί κόπτεσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και δεν κοιτάς τον πισινό σου? Με τέτοια “διαστολή”  έχεις την τσίπα και το φιλότιμο να παριστάνεις τον ηθικό? Βρε  πυροβολημένε που είναι ο αντρισμός που έχεις επάνω σου, όταν διαπομπεύεις τον δήμαρχο με τα οπίσθια γυμνά στην ιστοσελίδα σου? Αυτή την δημοσιογραφία υπηρετείς? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ρε αχρείε δεν ντρέπεσαι? Αν το κάνανε αυτό σε εσένα τι θα έκανες? Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο κακό κάνεις στις οικογένειες και τα παιδιά αυτών των ανθρώπων όταν έτσι ανέντιμα καταρρακώνεις την αξιοπρέπεια τους?  Αυτή είναι δημοσιογραφία? Και έχεις και το θράσος και μπορείς να μιλάς εσύ, για δεοντολογία? ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ η απειλή για το ποια φωτογραφία  του δημάρχου  θα ξανά βάλεις με τα οπίσθια σε δημόσια θέα στην κωλο – ιστοσελίδα σου,  δείχνει επακριβώς την ψυχική σου διαταραχή, το αντριλίκι σου και το μέγεθος της ηθικής σου υπόστασης. ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ εσύ ένας  άπορος, σαλεμένος κομμουνιστής που πρώτα βρίζεις και μετά καταφεύγεις στα συσσίτια από τα οποία σε διώξανε γιατί και εκεί τα έκανες μπάχαλο, δεν μπας καλύτερα σε καμιά εκκλησιά να σε διαβάσει κανας παπάς  μπας και νοιώσεις καλύτερα? Δεν ξέρεις μπορεί να ξαλαφρώσεις.

ΚΟΥΡΔΙ – ΕΝΕ είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί σου, εφεξής  μπορείς να γράψεις ότι μ@λακία θέλεις,  εξάλλου  σε αυτήν την τοπική κοινωνία (της γειτονιάς μας ο τρελός),  όλοι μας ξέρουν.  Όσο για τον πληροφοριοδότη και καθοδηγητή σου να είσαι σίγουρος ότι τον γνωρίζω και τόσο για εσένα όσο και αυτόν σας έχω γραμμένους . Κλείνοντας μια ερώτηση στον σπουδαίο καθοδηγητή σου. Αν εσένα σε βγάζανε ξεβράκωτο με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τι θα έκανες? Αν την έβλεπαν η γυναίκα σου τα παιδιά σου πως άραγε θα ένοιωθες?

Εσείς λέγεστε άντρες?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

 

.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 9