ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ – ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΟΣΩΤΗΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το έχουμε πει κι άλλες φορές ότι κάτω από το γεμάτο καλοσύνη χαμόγελο του δήθεν ευρωπαϊστή Γ. Παπανικολάου, κρύβεται ένας επαγγελματίας πολιτικός,

ο οποίος κάνει τα πάντα για να εξασφαλί σει την επαγγελματική και πολιτική του καριέρα. Δυστυχώς αυτοί που τον έστειλαν δεν ξέρουν ότι όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Γλυφάδα μόνο κακό κάνουν στην παράταξη τους.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, σήμερα νωρίς το απόγευμα πιάστηκε συνεργείο που διένειμε συκοφαντικά φυλλάδια κατά του δημάρχου Κώστα Κόκκορη, ο οποίος αφού πρώτα επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κ. Γ. Παπανικολάου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, (μάταια όμως αφού ο Γλυφαδοσωτήρας κ. Παπανικολάου δεν έκανε την εμφάνιση του) λειτούργησε αστραπιαία με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 9 άτομα μαζί και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας.

Οι ίδιες πάντα πληροφορίες λένε ότι στο 2ο ΑΤ Γλυφάδας για την υποστήριξη των συλληφθέντων ανθρώπων της εταιρίας προσήλθε ο δικηγόρος του κ. Γ. Παπανικολάου, καθώς και ένας (προφανώς) δημότης με μια κόκκινη μπλούζα ο οποίος συνοδευόταν λένε οι πληροφορίες μας από έναν υδραυλικό που αυτοπαρουσιάζεται για εκδότης και δημοσιογράφος και παρότρυνε τους συλληφθέντες να υποβάλλουν μηνύσεις στο δήμαρχο Κώστα Κόκκορη και τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν μαζί του για εξύβριση. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο νεόσταλτος Γλυφαδοσωτήρας κ. Παπανικολάου, άσχετος με την Γλυφάδα και τα ψώνια της, εγκλωβίστηκε και έπεσε θύμα κάποιων γραφικών εμμονικών που για λόγους δημοσιότητας επιδιώκουν με κάθε τρόπο να βρίσκονται καθημερινά στην επικαιρότητα και οι οποίοι με την παρουσία τους και μόνο, τον εκθέτουν περισσότερο. Όπως και νάχει θέλουμε να πιστεύουμε ότι σήμερα οι Γλυφαδιώτες θα πράξουν με ωριμότητα και δεν θα ξεγελαστούν από τους πολιτικάντηδες και τα φερέφωνα τους. Ευελπιστούμε ότι σήμερα ο κ. Παπανικολάου θα πάρει από τους Γλυφαδιώτες την απάντηση που του αξίζει.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 2 = τρία