ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ηχηρό μήνυμα κατά πάντων και σκληρή απάντηση στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στέλνει ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Δίβαρης επισημαίνοντας με έμφαση ότι έχουμε κουραστεί να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε άποικοι.

Οι τοπικές κοινωνίες έχουν δομές, πρόσωπα, κοινωνική ζωή και πολιτική σκέψη και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Γλυφάδα έχει την ανάγκη από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα και όχι από καριερίστες πολιτικούς που βλέποντας τον Αρμαγεδδώνα να έρχεται για τα κόμματα και τους ίδιους παριστάνουν τους σωτήρες και ζητούν άσυλο στην Γλυφάδα.

Αλήθεια ο κύριος Γιώργος Παπανικολάου σε τι μπορεί διαφέρει από το διάσημο Golden boy κύριο Βαρβιτσιώτη ο οποίος όταν έχασε από τον άσημο γιο του τσοπάνη αλλά ευφυή Κόκκορη, πάτησε όλες κι όλες 5 φορές στα δημοτικά συμβούλια, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αποστροφή και την αποδοκιμασία των δημοτικών συμβούλων, μελών της παράταξης, πολύ δε περισσότερο των ένθερμων υποστηρικτών του που άλλα περίμεναν και άλλα είδαν για να την κάνει λίγο αργότερα στα δημοτικά δρώμενα με ελαφρά πηδηματάκια να γίνει υπουργός και να κατηγορείτε σήμερα λόγω απειρίας του για κακουργηματική απιστία για το γνωστό Βατοπέδι της Γλυφάδας???

Τι Ευρωπαϊκά κονδύλια και λεφτά με την σέσουλα μας τσαμπουνάνε???

Τόσα χρόνια που ήταν ο Γλυφαδιώτης ευρωβουλευτής μας και γιατί πρέπει ντε και καλά να γίνει δήμαρχος για να βοηθήσει την πόλη του??? Αυτή είναι η αγάπη του για την πόλη???

Κι αν ο κύριος Παπανικολάου δεν εκλεγεί δήμαρχος θα τα παρατήσει όπως ο κύριος Βαρβιτσιώτης για την κεντρική πολιτική σκηνή ή θα κάτσει πέντε χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης κι αν ναι πόσες φορές θα τον δούμε???  Κι ακόμα ρωτήθηκαν οι Τοπικές οργανώσεις, φορείς, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι αν θέλουν για μια ακόμη φορά έναν πολιτικό???

Προφανώς πρυτάνευσε η ανάγκη της αποκατάστασης και η ουσία πάει περίπατο.

Πόσο δίκιο έχει ο κ. Στέλιος Δίβαρης όταν λέει ότι ο κύριος Παπανικολάου εκπροσωπεί το εκ δια μέτρου αντίθετο, το επιβαλλόμενο, το από πάνω προς τα κάτω???

Κύριοι για να είμαστε ξεκάθαροι πολύ φοβάμαι ότι ο κύριος Παπανικολάου θα έχει την ίδια τύχη με τον κύριο Βαρβιτσιώτη και σαφέστατα και πολύ σωστά ο Στέλιος Δίβαρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου γι αυτά που μέλλουν να ακολουθήσουν. Η υποψηφιότητα του Γλυφαδιώτη πολιτευτή μας κατά τα άλλα αγαπητού Γιώργου Παπανικολάου ενισχύει τον Κόκκορη να κάνει περίπατο και για να πούμε και του στραβού το δίκιο ο Κόκκορης δεν είναι κακός δήμαρχος, κακός χαρακτήρας είναι….

Μακελάρης Μέγας

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 + εννέα =