ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΚΡΙΒΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΖΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!

Μπορεί στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού να επικρατεί κυρίως η συζήτηση για τον Πάουλο Μπέντο, με αφορμή τις τελευταίες δύο ισοπαλίες κόντρα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο στο Λιμάνι ασχολούνται και με άλλα θέματα, όπως είναι οι κινήσεις που πρέπει να τρέξουν από τώρα, ενόψει καλοκαιριού.

Μαθημένος λοιπόν να δουλεύει στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Ολυμπιακός ασχέτως ποιον θα έχει προπονητή σε λίγους μήνες, ασχολείται από τώρα με διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, κυρίως ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τους. Ένας εξ αυτών για παράδειγμα, είναι ο Παπ Αμπού Σισέ, ο νεαρός αμυντικός που συμφώνησε και θα έρθει το καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη αποφασίσει να ασχοληθούν από τώρα και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι, μόνο που η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αρκετή δύσκολη και πιο ακριβή.

Αναφερόμαστε στον Νικόλα Λεάλι, για τον οποίο οι Πειραιώτες θέλουν (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) να έρθουν σε επαφή με την Γιουβέντους, ώστε να μειώσουν τη ρήτρα αγοράς του, η οποία είχε μπει μόλις έκλεισε το deal για τον δανεισμό του. Αυτή τη στιγμή η option βρίσκεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, με την «Γιούβε» να διατηρεί αντίστοιχη επαναγοράς του έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ιταλός γκολκίπερ αρέσει πάρα πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ειδικά μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις, είναι σίγουρο πως θα κάνουν κίνηση για να τον αγοράσουν και δεν αποκλείεται, ακόμα και να δώσουν τα χρήματα της αρχικής ρήτρας!

Στο Λιμάνι θεωρούν πως πρόκειται για.. λαβράκι και το αντιμετωπίζουν ως προφανή ευκαιρία για κατοπινή πανάκριβη μεταπώληση, κάτι παρόμοιο δηλαδή που αναμένεται να γίνει και με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Οπότε, δεν αποκλείεται οι Πρωταθλητές Ελλάδας να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να τα «σκάσουν» στη Γιουβέντους, ώστε να αποκτήσουν το μεγάλο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου!

leali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sportdog

αφήστε ένα σχόλιο


8 + = δεκαέξι