ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ: ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΑΠΟ ΑΝΤΡΙΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΎΛΟΣ

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα ο «μύθος» του Γιαννακόπουλου έφτασε στο τέλος. Η έλλειψη φιλότιμου και μπέσας στον άντρα είναι μια ακόμη απόδειξη ότι τα παντελόνια περνούν κρίση

Ένα ακόμα μήνυμα από τον Γιαννακόπουλο που για μια ακόμη φορά από θύτης υποδύεται το θύμα. Μέσα από τον τρόπο γραφής του έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε το ύφος και το ήθος του «ανθρώπου».

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

14-01-2016

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

 

TSOYXTRA,  ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ,

ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΤΑΛΑΜΠΑΝΔΑ ΑΟΥΡΤΙΚΑ. (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΘΩ  ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ. Ο ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΡΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ).
ΟΡΙΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ , (ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑ-ΜΑΥΡΙΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΖΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ, ΡΙΝΟΚΕΡΩΝ, ΑΛΟΓΩΝ, ΒΟΔΙΩΝ Κ.ΛΠ., ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ  ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.

……………………………………………………………………………………………………………

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

Γιαννακόπουλε το θράσος σου και η ψευτιά σου δεν έχουν όρια. Αρσενικότατος? Ποιος εσύ? Εσύ έχεις το θράσος και δηλώνεις  σερνικός?

Γιαννακόπουλε μόνον οι πούστηδες (στην ψυχή),  λειτουργούν όπως εσύ, κι αυτό το αποδεικνύεις καθημερινά με την συμπεριφορά σου προς όλους. Για  τα περί Σαρωνίδας κοκκινοσκουφίτσας και της Ταρλαμπάνδας Αουρτίκας, δεν έχω κάτι να απαντήσω γιατί δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, άλλωστε όλα αυτά τα κρατάμε και θα σου δοθεί η ευκαιρία να μας εξηγήσεις.  Να ορίσω τον τόπο και τον χρόνο συνάντησης γιατί? Θέλεις μήπως να μονομαχήσουμε? Τόση η βαρβατίλα σου?

Γιαννακόπουλε το αστείο και η πλάκα τέλειωσε, έπαιξες με την ψυχική ηρεμία της οικογένειας, των παιδιών μου και μέσω της δικαιοσύνης που εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη,  θα πληρώσεις. Όσο για το ότι σήμερα με αποκαλείς κοντά στα άλλα και εκβιαστή, θα έρθει η στιγμή που θα κληθείς να το αποδείξεις. Γιαννακόπουλε όλοι οι άνθρωποι δεν είναι άτιμοι σαν και του λόγου σου. Κάνω λοιπόν έκκληση σε όλους τους τ. Δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, αιρετούς, έστω και έναν πολίτη που να μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα πονηρά και βρώμικα ισχυρίζεσαι.  Να βρεθεί τουλάχιστον ΕΝΑΣ που να πει εις βάρος μου αυτά που εσύ δόλια καταθέτεις.

Γιαννακόπουλε από την  εγκυκλοπαίδεια των ζώων ξέχασες να προσθέσεις  τον εαυτό σου τρομάρα σου. Σε βλέπω με την βαρβατίλα να περισσεύει αλλά για την ταμπακέρα τίποτα,  γι αυτό θα σου κάνω μόνο μια και τελευταία ερώτηση. Αν πέσω στο επίπεδο σου και σε δημοσιεύσω ξεβράκωτο όπως έκανες εσύ και ο φίλος σου στον δήμαρχο της πόλης, τι επιπτώσεις θα έχω? Εδώ να μας απαντήσεις να δούμε την μαγκιά σου. Αχρείε  υπάρχει και Θεός και θα πληρώσεις θυμήσου με.

Αλήθεια δεν ντρέπεσαι τώρα που τα λες αυτά, δεν ξέρεις ότι γελάνε μαζί σου οι Γλυφαδιώτες?

ΥΓ

Βρωμερέ συκοφάντη, όσο για τον εκδότη που επικαλείσαι ότι γνωρίζει κι ότι σου είπε και νάχαμε να λέγαμε,  ο άνθρωπος σε διαψεύδει και δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα των όσων ισχυρίζεσαι. Αλήτη

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × = 18