ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένωσαν τη φωνή τους για τους κοινωνικά αδύναμους της Γλυφάδας

Η Άννα Βίσση συγκλόνισε, οι  Boys n Noise, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Mike και ο d.j Pitsi έδωσαν ρυθμό σε μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας». Πάνω από 3.000 θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και του τμήματος πολιτισμού, γεμίζοντας το γήπεδο με μηνύματα αγάπης για τους συνανθρώπους τους.

Η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όσοι την παρακολούθησαν αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.500 τόνους τροφίμων και εκατοντάδες φάρμακα προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου Γλυφάδας.

«Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, μια μεγάλη συναυλία που την απολαύσαμε όλοι! Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε και φέρατε τρόφιμα και φάρμακα για τους  συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται από την μεγάλη κρίση και ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για να γίνει η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, ευχαριστούμε την Άννα Βίσση και όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν. Συνεχίζουμε» δήλωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

vissi2

vissi

vissi4

vissi3 (1)

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = δέκα