Και πολύ καλά κάνει ο υπουργός: «Δεν θα ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο» στους Πακιστανούς στο Σύνταγμα – Το μήνυμα Θεοδωρικάκου

Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».

Με αυτό το μήνυμα στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τοποθετήθηκε για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και μετά την επιστολή του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν προς τον υπουργό.

Στην επιστολή η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη» και από τον κ. Θεοδωρικάκο ζητείται «να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους».

«Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο. Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά», σημειώνεται, μεταξύ άλλων στην επιστολή.

αφήστε ένα σχόλιο


5 + τρία =