«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» δεν γίνεται …

Πολλά τα μηνύματα και τα ερωτήματα πολλών φίλων για το προχθεσινό δημοσίευμα μου που αφορούσε τον κ. Βουγιουκλάκη που ζητούν να μάθουν γιατί κατέβασα την συγκεκριμένη ανάρτηση. Θεωρώ λοιπόν υποχρέωση μου να δώσω από μέρους μου μιαν απάντηση ώστε να  μπορούν οι αναγνώστες που μας παρακολουθούν να σχηματίσουν άποψη για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Προ ημερών ο κ. Βουγιουκλάκης , μόνος δημοτικός σύμβουλος σε σχόλιο δημάρχου όμορου δήμου και συγκεκριμένα του Γιάννη Κωνσταντάτου θεώρησε καλό να τον επιβραβεύσει με το emoji της καρδιάς.  Η δική μου ερώτηση όταν αυτό έπεσε στην αντίληψη μου ήταν να ρωτήσω δημόσια τον κ. Βουγιουκλάκη αν ο ίδιος εξυπηρετεί τα  συμφέροντά όμορου δήμου ή αν το έκανε από απερισκεψία του λέγοντας κατά λέξη.

« Βρε Αιμίλιε,  ποιος φταίει όταν κάθε φορά από απερισκεψία σου υποχρεώνομαι να γίνομαι επικριτικός απέναντι σου? Τελικά να υποθέσουμε ότι είσαι ανόητος ή μήπως ή αφιέρωση της καρδούλας στον «καραμελένιο» είναι μεθοδευμένη?

Το emoji με την καρδούλα έχει να κάνει με την φωτο του «καραμελένιου» ή με το περιεχόμενο της ανάρτησης?  Βρε Αιμίλιε εν ώρα εργασίας ως (Αναπληρωτής Πρόεδρος στο Ασκληπιείο της Βούλας)  που βρίσκεις τον χρόνο από την εργασία σου και ασχολείσαι με το fb στέλνοντας καρδούλες στον «καραμελένιο»? Γι αυτό σε πληρώνουν, έχουν άδικο όσοι μιλούν για χαραμοφάηδες που κάθονται και τα παίρνουν?

Μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Βουγιουκλάκη τον ρώτησα αν τίθεται ενάντια των συμφερόντων του δήμου του οποίου είναι δημοτικός σύμβουλος ή αν στηρίζει τις απόψεις  και τα συμφέροντα όμορου δήμου ο οποίος μου εξήγησε ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος κι ότι όλο αυτό δεν είχε καμία ιδιαίτερη έννοια.

Ύστερα απ’ αυτό θεώρησα καλό μετά από παράκληση του κι αφού πρώτα ο ίδιος φρόντισε να διαγράψει το συγκεκριμένο emoji να κατεβάσω την επίμαχη ανάρτηση. Επειδή όμως σήμερα  το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και δεν θα πρέπει να θολώνουμε τα νερά οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και με χαρά να δημοσιεύσω αν χρειαστεί την απάντηση του κ. Βουγιουκλάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΓ

Για να είμαστε ξεκάθαροι, Εφεξής θα πρέπει να κάνω γνωστό σε όλους ότι η περίοδος χάριτος έληξε. Κανείς δεν δικαιούται να εκθέτει ή να παίζει διπλούς ρόλους  για  πολιτικές  σκοπιμότητες  εις βάρος της  δημοτικής αρχής και του αναμορφωτή δημάρχου της Γλυφάδας  Γιώργου Παπανικολάου.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = εννέα