ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ – Η ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΗΘΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ»

«Η κυβέρνηση ζητά να ψηφίσουμε τον πρώτο δήθεν αριστερό προϋπολογισμό. Δεν ξέρω αν πιστεύουν ότι μπορεί να βγει. Ξέρω πως δεν βγαίνει δεν τον αντέχει ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία. Στηρίχθηκαν σε ψέματα σε μύθους που καταρρέουν σε απάτη που αποκαλύπτεται», υπογράμμισε ο πρ. πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμεράκης μιλώντας στη Βουλή.

«Βρίσκουν το θράσος να ζητούν βοήθεια εναντίον ποιων; Των συνταξιούχων; Ποιοι; Εκείνοι που αρνήθηκαν την συναίνεση;», αναρωτήθηκε ο πρ. πρόεδρος της ΝΔ. Και αναφερόμενος στο θέμα της συναίνεσης τόνισε: «Άλλο εθνική συνεννόηση που ζητούσαμε πάντοτε, άλλο συναίνεση και άλλο στήριξη». «Συνεννόηση δεν γίνεται με ύβρεις και απειλές και με το να αποκαλείτε τους πολιτικούς αρχηγούς σκυλιά. Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει», υπογράμμισε χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ ξεκαθάρισε ότι «εγώ δεν ψηφίζω κανένα νέο μέτρο» και εκτίμησε πως «το ίδιο θα κάνει και η ΝΔ».

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2016 ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε ότι «δύο είναι τα χαρακτηριστικά του: φόροι και περικοπές συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων». «Από το «δεν πληρώνω» που ήσασταν, πηγαίνετε στο «πληρώστε ακόμη πιο πολλά»», σχολίασε και υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί έγινε η νεοφιλελεύθερη ανάλγητη Αριστερά».

«Ο προϋπολογισμός θα μείνει ως το ντοκουμέντο της απάτης και των μύθων που είχατε στήσει ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «γίνατε πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς». «Είναι ο προϋπολογισμός της νεοφιλελεύθερης ανάλγητης Αριστεράς και εμείς δεν τον ψηφίζουμε», κατέληξε.

αφήστε ένα σχόλιο


8 × = σαράντα