ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Γ.ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ (ΦΩΤΟ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α)

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορείται ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του άτυχου 34χρονου Παύλου Φύσσα.
Ο 45χρονος που δολοφόνησε καρφώνοντας δύο φορές ένα στιλέτο στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι έμεινε τρεις ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, την εξαδέλφη της γυναίκας του και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ. Τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και ομολόγησε την πράξη του, είπε ότι δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή αλλά είναι από τους συμπαθούντες της οργάνωσης.
Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν. Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

drastis.

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = εννέα