ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αν γίνει κι αυτό, τότε η κάθαρση είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Κύριε Αντιπρόεδρε είναι πραγματικά πρόκληση να επιθυμείτε την επιβράβευση του αντάρτη τελειόφοιτου νηπιαγωγείου Γιάννη Τζούβελη στη θέση του αντιπροέδρου της Κεντρικής Λαχαναγοράς.

Με την στάση σας όχι μόνο επιβραβεύεται όσους επιβουλεύτηκαν την μεγάλη μας παράταξη της ΝΔ, αλλά δίνετε και την αλγεινή εντύπωση ότι η ανυπακοή και το θράσος υπερισχύουν του σεβασμού όλων όσων παραμερίζοντας αντιθέσεις και πικρίες έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ και προπαντός έρχεστε σε αντίθεση με την εξαγγελία του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη περί σεβασμού στους κανόνες και την ηθική της μεγάλης παράταξης.

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας η τοποθέτηση του λιλιπούτειου πολιτικά Γιάννη Τζούβελη σε ένα τέτοιο αξίωμα που αν πράγματι η πληροφορία αποδειχτεί βάσιμη και επαληθευτεί , ανοίγετε τον Ασκό του Αιόλου με δυσάρεστες επιπτώσεις.

Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης θα πράξει τα δέοντα ώστε η απροκάλυπτη και αθέμιτη αυτή τοποθέτηση του ανθρώπου που υπονόμευσε με πείσμα και προκλητικά την παράταξη της ΝΔ για τα δικά του συμφέροντα να μην τελεσφορήσει.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία − = 1