ΘΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ! (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Τα κοπρογραφήματα και ο διαδικτυακός κανιβαλισμός δεν θα περάσουν.

Όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές το κλίμα από τα πολιτικά παρατράγουδα πολώνεται

και σίγουρα από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα ακούσουμε πλήθος αερολογίες και κούφιες υποσχέσεις.

Ανίκανοι πολιτικάντηδες, επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι, όλα τα ορφανά, κι όλη η πολιτική μούργα θα ριχτούν στην μάχη με όπλα το ψέμα, τη συκοφαντία, τις γλωσσικές συγχύσεις και φυσικά τη λογική του λοιδορούμε τον αντίπαλο μέχρις εσχάτων. Έτσι θα προσπαθήσουν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη ως γνήσιοι πολιτικοί απατεώνες, χωρίς αιδώ, χωρίς τσίπα. Εφεξής λοιπόν θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι για το τι θα  ακούσουμε από δαύτους και να μην παρασυρθούμε από συκοφαντίες, ανύπαρκτα σενάρια και σοφιστείες που γλύφουν τ’ αυτιά μας, αλλά απέχουν της πραγματικότητας.

Πρέπει να σκεφτούμε και να διαλογιστούμε με σοβαρότητα όχι τόσο για το τι λένε, αλλά ποιοι το λένε.

Μετά απ’ αυτόν τον πρόλογο θέλω να πω ότι έπεσε στην αντίληψη μου κάποιος Ανδρέου, δικηγόρος στο επάγγελμα, πρόεδρος του νεοσύστατου πολιτιστικού συλλόγου « Η Γλυφάδα μας», ο οποίος διαβάζοντας και απαγγέλλοντας το «ποίημα», είπε ότι δεν θέλουμε έναν ξενόφερτο αριβίστα για Δήμαρχο, υπονοώντας τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, άλλα θέλουμε έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» στα κοινά και στον εθελοντισμό που να ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο», εννοώντας τον φαρμακοποιό Στέλιο Θεοδοσόπουλο που έβαλε κι αυτός τρελή ιδέα στο μυαλό του κι έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος στη Γλυφάδα,  θέλοντας να μας σώσει.

Ήμαρτον Κύριε, τι θα ακούσουμε ακόμη.

Επειδή όμως κάποια τέτοια σχόλια δεν πρέπει να λέγονται χωρίς να υπάρχουν οι ανάλογες απαντήσεις, θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Ανδρέου. Δεν μας λες κ. δικηγόρε οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» σαν τον Στελάκη τον Θεοδοσόπουλο είναι?

Δεν μας λες κ. δικηγόρε όταν ο Στελάκης ήταν αντιδήμαρχος, ξέρεις μήπως να μας πεις πόσους συγγενείς της «βόλεψε» στο δήμο η υπάλληλος στο φαρμακείο του, ονόματι Μαριάννα? «Τακτοποίησε» στο Δήμο Γλυφάδας όχι έναν, ούτε δύο, αλλά εφτά συγγενείς της? 

Έτσι, για να μας υποδείξεις πως βγαίνει το μεροκάματο, ποιοι είναι οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» και πως οραματίζεστε να γυρίζετε εσείς την σελίδα. 

Για ποια λοιπόν εντιμότητα και για ποιες ηθικές αξίες μπορείτε να μιλάτε?

Κύριε Ανδρέου, πιθανόν σας διαφεύγει ή δεν γνωρίζετε ότι, όταν έγιναν αυτά αντιληπτά από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, άρχισε η διαμάχη και η σύγκρουση, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του «ηγέτη» σας μικρού πολιτικά Στελάκη που έβαλε μεγάλη ιδέα στο μυαλό του να γίνει δήμαρχος στην Γλυφάδα. Και ερωτώ έτσι θα γυρίσετε  σελίδα στην Γλυφάδα?

Δεν με ενδιαφέρει και δεν θα ασχοληθώ  καθόλου με την προσωπική ζωή του Στελάκη κι όλα όσα λέγονται, αλλά επειδή μιλάτε για ηθικές αξίες είναι απορίας άξιο, δεν υπήρχε κανείς αξιότερος, μόνον η Μαριάννα, ή υπάλληλος στο φαρμακείο του ήταν η ικανότερη για να εκλεγεί και αντιπρόεδρος στο σύλλογο του? Τόση εμπιστοσύνη ή είναι κάτι περισσότερο από μια απλή υπάλληλος και έχει τέτοιες πολλαπλές ιδιότητες? Πως μια υπάλληλος στο φαρμακείο του, κάτοικος Αργυρούπολης βγαίνει «μπροστάρισσα» και κάνει υποτιμητικά σχόλια για τον δήμαρχο της Γλυφάδας? Με τέτοιο φορτωμένο πρόγραμμα πως άραγε τα προλαβαίνει «όλα» αυτή η κυρία?

Το σχόλιο μου είναι η απάντηση  για την αχαριστία της κ. Μαριάννας αλλά και του «μικρού» Στελάκη Θεοδοσόπουλου που έγινε η αιτία να κινδυνέψει ο δήμαρχος με πειθαρχικό παράπτωμα.

 Και για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάρφη-σκάρφη, εσύ κ. δικηγόρε δεν ήσουν υποψήφιος με τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου? Έπεσε κάτι επιλήψιμο στην αντίληψη σου και την «έκανες»  ή είπες να συνταχθείς με τους δυο κατ’ ουσίαν διωγμένους από την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου γιατί είδες ότι δεν υπάρχει «ενδιαφέρον»? Θα μας τρελάνετε? 

Και επειδή στην ανάγνωση είσαι χαρισματικός, όταν μιλάς για κακοδιαχείρηση πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην κρύβεις λόγια ή τουλάχιστον να είσαι σωστά πληροφορημένος.

Ξέρεις κ. δικηγόρε πόσα χρέωσε τον δήμο Γλυφάδας ο κ. Τζούβελης όταν ήταν αντιδήμαρχος στην καθαριότητα? Ξέρεις ή όχι? Επειδή λοιπόν νομίζετε ότι απευθύνεστε σε αποχαυνωμένους πολίτες και δεν τολμάτε να ξεστομίστε αλήθειες και μοστράρεστε όπως όλοι σας άλλωστε πίσω από την ετικέτα της διαφάνειας και της εντιμότητας, να σε πληροφορήσω ότι ο δήμος Γλυφάδας επί των ημερών του παντελονάτου κ. Τζούβελη, χρεώθηκε με το εξωφρενικό ποσό του 1.350.000€. Για ποια λοιπόν κακοδιαχείριση, τολμάτε σεις να μιλάτε? Έτσι θα γυρίσετε σελίδα να σώσετε την Γλυφάδα?

Δεν είναι του παρόντος να αναφερθώ σε όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τον κ. Τζούβελη απ’ αυτόν που σήμερα  προσλάβατε να προμοτάρει την προεκλογική σας εκστρατεία. Αυτός είναι γνωστός από τις εκατοντάδες μηνύσεις και τις αγωγές που έχει εισπράξει από το σύνολο των δημάρχων που πέρασαν από την πόλη, καθώς κι από τους δεκάδες δημοτικούς συμβούλους, για τον τρόπο που είχε εφεύρει προκειμένου να εξασφαλίζει το μηνιάτικο. Άλλωστε και ο ίδιος ο «παντελονάτος» κ. Τζούβελης, πριν λίγο καιρό ανήθικο, απατεώνα, ψευτοδημοσιογράφο και εκβιαστή τον αποκαλούσε και τον κυνηγούσε μέσω της «άκρης» που έλεγε ότι έχει στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να κλείσει το «μπουρδέλο» που διαχειρίζεται, όπως κατ’ ιδίαν μου έλεγε  επειδή τον συκοφαντούσε.

Πιθανόν ξέχασε ότι με κάλεσε στο γραφείο του μου συνέστησε και με προέτρεψε να βγάλω στη φόρα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του λίγδα όπως τον αποκαλούσε τότε.  

Όμως πολλοί θα θυμούνται ότι στο παρελθόν ο Γιαννάκης Τζούβελης τον έχει μηνύσει. Βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και εκεί που έφτυνε για ευνόητους λόγους τώρα γλύφει. Προφανώς καταλυτικό ρόλο έπαιξε το βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο του λαμόγιου, βρομιάρη, λαθροεκδότη-ψευτοδημοσιογράφου όπως τον αποκαλούσε που αδίστακτος δεν τωχει σε τίποτα να ρίξει «λάσπη στον ανεμιστήρα» με τις άθλιες μεθοδεύσεις και τη κίτρινη δημοσιογραφία, αρκεί να εξασφαλίσει το μαμημένο το μεροκάματο. Μετά το πολύ- πολύ να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, άλλωστε μια καταδίκη ακόμη σε τι θα τον βλάψει, θα του χαλάσει το μητρώο?

Αιδώς κ. δικηγόρε, αιδώς, αλλά που τσίπα. Κύριε δικηγόρε, ο Γιώργος Παπανικολάου δεν εκβιάζεται από τα αήθη κοπρογραφήματα κάποιων τέτοιων κιναιδογράφων και το έχει αποδείξει με τις απαντήσεις που δίνει κάθε φορά μέσα από τα έργα του.

Συνεχίζεται

αφήστε ένα σχόλιο


× επτά = 42