Μόνον ένας Παπανικολάου θα μπορούσε να φτιάξει κάτι τέτοιο: Θαυμάστε το – Πολυχώρος άθλησης βγαλμένος από τα παραμύθια στην Άνω Γλυφάδα

Ένα σπουδαίο έργο, βγαλμένο λες από τα παραμύθια, ένας αθλητικός πολυχώρος υπερσύγχρονος, ένα ακόμη έργο ζωής με τη σφραγίδα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου ολοκληρώθηκε, για να αλλάξει τη ζωή των κατοίκων της Γλυφάδας.
Στο τέρμα της Ελευθέρου Ανθρώπου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ένας ανοιχτός πολυχώρος άθλησης και αναψυχής παραδίδεται στους Γλυφαδιώτες.

“Αξιοποιήσαμε όλο το χρόνο της καραντίνας για να τρέξουμε γρήγορα και το έργο αυτό και τώρα το παραδίδουμε στην πόλη μας ολοκαίνουργιο: Πολυχώρος άθλησης με τελευταίας γενιάς ταρτάν και υπαίθρια όργανα γυμναστικής, παιδότοπος (θα ανοίξει όταν επιτραπεί), καθιστικά, νέος φωτισμός, νέα μεγάλα δέντρα κι άλλα πολλά, σε μια σύγχρονη εγκατάσταση για μικρούς και μεγάλους. Παραδίδουμε στη πόλη μας μια ολοκαίνουρια υποδομή που και πάλι δημιουργήσαμε με όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα. Συνεχίζουμε”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 8 = είκοσι τέσσερα