Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!

Όταν σας λέω όλη «κρέμα» των πολιτικών απολιθωμάτων της τοπικής κοινωνίας, το εννοώ. Είναι για να γελάς μέχρις δακρύων. Με σύνθημα η «Γλυφάδα γυρίζει σελίδα» και στρατηγό της προεκλογικής του εκστρατείας τον Παν. Γιάχο, ο φαρμακοποιός εμφανώς απογοητευμένος από την μικρή συμμετοχή του κόσμου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο, το καινούργιο, το άφθαρτο, έχοντας απέναντί του όλα τα λυκόπουλα, όλα τα τζόβενα, όλα  πολιτικά σούργελα που οι Γλυφαδιώτες τα έστειλαν στο πυρ το εξώτερον.

Λανδράκης, Τζούβελης, Παραγυιός, Νικολάου, η μόστρα και τα  τα παλαμάκια του φαρμακοποιού που αν βγάλει κανείς συμπεράσματα από την επίσημη πρώτη  του συγκέντρωση θα πρέπει να πήρε χούφτα τα ηρεμιστικά για να στανιάρει μετά την ήττα που έφαγε.

Εγώ θα σταθώ ιδιαίτερα στον «στρατηγό» της προεκλογικής εκστρατείας του Στελάκη τον Παν. Γιάχο  και θα πω ότι η  πρώτη μεγάλη στραβή είναι πια γεγονός. Η όποια ελπίδα είχε ο μικρός Στελάκης για μια αξιόλογη παρουσία στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι δυστυχώς εξανεμίσθηκε μόνο με την παρουσία του γυρολόγου των παρατάξεων, όπου απ’ όλους έτρωγε πόρτα.

Τέτοια απερισκεψία πια, εμπιστεύτηκε δίπλα του τον άνθρωπο που μετά την θητεία του με τον αείμνηστο Σπονδυλίδη, όσες πόρτες κι αν χτύπησε όλοι τον έκαναν πέρα και τον άφησαν στην απέξω.

Λανδράκης, Σφακιανάκης, ο αείμνηστος Θεοδωρόπουλος, Κόκκορης και τώρα ο Παπανικολάου του έδειξαν απαγορευτικό. Κανείς δεν ήθελε τον Παν. Γιάχο στην παράταξη του. Τυχαίο? Τώρα το γιατί τόσα χρόνια πασχίζει ο Παν. Γιάχος (ανεπιτυχώς ευτυχώς) να επανέλθει στα δημοτικά δρώμενα είναι μια άλλη ιστορία, άλλωστε δεν είναι και ο μόνος, από τέτοιους γυρολόγους γιομάτη η Γλυφάδα.  

Τρανταχτά ονόματα που πρεσβεύουν το καινούριο το νέο και που θα πλαισιώσουν τον Στελάκη που έβαλε τρελές ιδέες στο μυαλό του, είναι νέοι άφθαρτοι άνθρωποι όπως ο Τζούβελης, ο Νικολάου, ο Ανδρέου, κι όλη η  γνωστή πιτσιρικαρία που πριν αποδημήσει εις Κύριον ονειρεύεται να επανέλθει στα δημοτικά έδρανα. Ποιος ξέρει γιατί τόση πρεμούρα, θέλουν να σώσουν την Γλυφάδα όπως την έσωσαν τόσα χρόνια ή μήπως να βελτιώσουν τα οικονομικά τους?

Κατά τα άλλα ρήτορας αποδείχτηκε ο Θεοδοσόπουλος,  στην ανάγνωση η γλώσσα του πήγαινε ροδάνι.  

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = επτά