«Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση Σαμαρά, οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ραγδαίες. Τα ονόματα που ακούγονται ότι θα θέσουν υποψηφιότητα είναι το λιγότερο εξωφρενικά αφού εκτός του Μάκη Βορίδη ο οποίος θα μπορούνε να διεκδικήσει  με αξιώσεις την ηγεσία του κόμματος όλοι οι άλλοι είναι επιεικώς για τα μπάζα.

Άποψη μου είναι ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην παλιατζούρα. Η Ν. Δημοκρατία είναι ένα φθαρμένο πολιτικό κόμμα.

Στην ηγεσία της παράταξης πρέπει να μπει ένας νέος άνθρωπος με φρέσκα μυαλά και νέες ιδέες. Ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι νέο, κάτι καινούργιο και άφθαρτο  για να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε έναν λαοφιλή πρωθυπουργό όπως είναι αυτή την στιγμή ο κ. Τσίπρας.

Μια τέτοια περίπτωση ο οποίος αναμφίβολα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα προσόντα που χρειάζεται  για  να πρωταγωνιστήσει πολιτικά είναι ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ο  οποίος είναι νέος και εντελώς άφθαρτος. Είναι ο νέος που θα μπορούσε με καθαρό μυαλό να ακούσει την κοινωνία και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις σκέψεις των πολιτών,  να προωθήσει νέες ρεαλιστικές και οραματικές πολιτικές  και γιατί όχι να αλλάξει κάποια πράγματα στο κόμμα  που κάποιοι τα θεωρούν δική τους υπόθεση.

Η Ν. Δημοκρατία αν θέλει να ανανήψει θα πρέπει να απεγκλωβιστεί από την παλιατζούρα και να περάσει στην φρεσκάδα, για να φέρουν και πάλι την παράταξη στην πρωτοπορία, γιατί διαφορετικά βλέπω να έχουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δυο