Η “ΜΕΓΑΛΗ” ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ: «ΕΙΣΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

Σήμερα, η τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος σχολίασε τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ίδια όταν έκανε καριέρα στην Ελλάδα

O Γιώργος Λιάγκας, μετά τα όσα αποκάλυψε η Μάρω Λύτρα για τον ισχυρό Έλληνα στο χώρο της μουσικής και της showbiz,που την παρενόχλησε, έκανε την κριτική του μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, πριν μερικές ημέρες. Ο παρουσιαστής με καυστικά σχόλια, είπε μεταξύ άλλων ότι η Μάρω Λύτρα έκανε τις καταγγελίες γιατί ίσως τώρα θέλει να βγάλει νέο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια, η οποία διαμένει μόνιμα στον Καναδά, ξέσπασε σήμερα κατά του Γιώργου Λιάγκα στο facebook λέγοντας ότι είναι ένας ατάλαντος δημοσιογράφος ο οποίος έγινε γνωστός προσβάλλοντας ανθρώπους. Είπε επίσης ότι το βραδινό σόου του είναι ένα φθηνό αντίγραφο των ξένων shows!

«Ήθελα να το μοιραστώ αυτό… Δείτε το πάνελ  και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο με περνάνε…Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι @@ δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…Έκατσα και σε άκουσα να με «σκοτώνεις». Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη. Είσαι τόσο τίποτα που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα.Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες, περιμένω περισσότερα από εσάς. Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα  μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου.Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Για αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου γιατί όταν είπα παγκόσμιο  εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα»
Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του παρουσιαστή:

Δείτε την ανάρτησή της:

αφήστε ένα σχόλιο


9 × τρία =